Liga 1

„Mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun” » Borcea dezvăluie ce a vorbit cu Gigi Becali, după evenimentele haotice de la FCSB

Cristi Borcea a vorbit cu Gigi Becali după ultimele evenimente petrecute în sânul FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 noiembrie 2021

Cristi Borcea (51 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a dezvăluit dialogul pe care l-a purtat cu nașul Gigi Becali (63 de ani), după ce patronul de la FCSB a forțat plecarea lui Edi Iordănescu de la echipă.

Deși spune că Gigi Becali a comis o eroare îndepărtându-l pe fiul Generalului Iordănescu, Cristi Borcea dezvăluie ce dialog a purtat în cursul zilei cu Gigi Becali. Fostul boss de la Dinamo spune că nașul său l-a lăsat fără cuvinte.

Cristi Borcea: „Gigi Becali mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun”

„Am vorbit cu nașul, i-am spus că a greșit cu Iordănescu. Am o impresie foarte bune despre Edi, dar știți ce mi-a răspuns Becali? Mi-a închis gura, n-am avut ce să-i mai spun.

«Finule, ai băgat bani în fotbal? Porumboiu a băgat? A băgat ăla? Eu sunt în câștig, toți ceilalți au intrat în faliment». Ce poți să-i mai spui?”, a spus Cristi Borcea, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Gigi Becali a citit ultimul mesaj pe care i l-a trimis lui Edi Iordănescu

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a oferit lămuriri cu privire la despărțirea de antrenorul Edi Iordănescu (43) și vandalizarea palatului său de către ultrașii FCSB.

Latifundiarul spune că despărțirea de FCSB a fost alegerea lui Edi Iordănescu. Patronul vicecampioanei le-a citit jurnaliștilor prezenți la palatul său din Aleea Alexandru ultimul mesaj pe care i l-ar fi trimis antrenorului. Anterior, Iordănescu declarase că Becali i-a trimis „zeci de mesaje”, fapt care l-a deranjat.

Nu l-am dat eu afară pe Edi, a plecat el. Dacă-l dădeam afara, trebuia să-i dau banii. Oricum, am încălcat vreo lege? Ce rezultate a avut Edi, unde sunt? Are 22 din 29 de puncte (n.r. - Edi a obținut 23 de puncte din 30 posibile în Liga 1: 7 victorii, 2 egaluri, o înfrângere), nu îmi convine. A venit când eram la 7 puncte de CFR, acum sunt 8! Așa facem socoteala. Nu am încercat să-l conving să rămână.

Vă citesc ultimul mesaj cu Edi. I-am dat mesaje când a trimis notificare la club, că «de ce am spus că joacă echipa rău?», să nu mai vorbesc nimic că altfel activează clauza. Păi tu îl ameninți pe patron? Trimiți avocatul cu notificare la Argăseală, așa ceva nu am văzut în viața mea! Așteptam să mă sune bărbătește, nu să trimită avocatul la Argăseală să mă amenințe.

«Nu ai înțeles nimic, nu am vrut niciodată să pleci, nu vreau să controlez nimic dacă merg treburile. Nu am vorbit cu niciun antrenor, nu lucrez la întuneric, decât la lumină. Dacă ți-a zis cineva, te-a mințit, dar cum să faci așa ceva, Edi, cum să-mi trimiți mie amenințări cu avocatul? Nu-mi vine să cred, cum să ameninți pe cineva și apoi să mergi la el în curte să lucrezi?

Mesajele nu le-am trimis ca presiune. Ce au făcut avocații îmi stă ca un drac în cap, nu pot uita. Dar ca să vezi că nu am vrut să te dau afară, cere-ți iertare de la Argăseală și continuă-ți munca. Dacă pleci acum, nu va fi bine pentru viitorul tău. O să vină Coman, Șerban, Cordea, și Tavi și vei reuși, apoi poți să pleci, dar în glorie. Pentru mine nu contează, nu sunt antrenor.

Dacă te-am stresat prea tare, iartă-mă și pe mine, dar ce ai făcut cu avocatul nu-mi iese din cap. Eu nu fac viclenii, sunt om pe față. Culcă-te liniștit, o să reușești, o să vezi».

Asta am scris vineri seara, dar a doua zi, când am ieșit de la biserică, mi s-a spus că a postat iar pe Facebook nu știu ce”, a declarat Gigi Becali.

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.