Liga 1

Gigi Becali, dat de gol în direct! » Propunere halucinantă pentru liderii galeriei: „Asta nu o mai auziți niciodată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 noiembrie 2021

Intrat în conflict cu galeria, după plecarea lui Edi Iordănescu, Gigi Becali a venit cu o propunere incredibilă, în încercarea de a dezamorsa tensiunile. 

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a dezvăluit azi, în direct, cu ce idee nemaiîntâlnită a venit patronul roș-albaștrilor.

Gigi Becali, propunere incredibilă pentru galeria FCSB

Astfel, pentru a se împăca cu fanii, Gigi Becali era dispus să accepte ca doi ultrași desemnați de galerie să se implice constant în alcătuirea formației de start!

„Becali a spus să desemnez eu doi oameni care să participe la alcătuirea echipei. Asta nu o mai auziți niciodată. Am zis că pe noi nu ne interesează să facem echipa, să umblăm la echipă. I-am spus că ne interesează să lase antrenorul și că nu vrem să mai revenim la schimbările din minutul 22 sau minutul 30.

I-am spus «Nea Gigi, nu mai vrem niciun antrenor. Te vrem pe dumneata!». Ca să nu mai existe discuții... Noi ni-l dorim pe antrenorul Gigi Becali! Era puțin entuziasmat și ne-a zis: «Da, dar eu n-am licență». A zis că-l pune pe Pintilii și facem echipa.

La telefon mi-a zis să ne ducem la Dinamo sau CSA Steaua. I-am spus: «Du-te dumneata la Dinamo, la CSA sau unde vrei dumneata!». Nu vrem să ne lăsăm călcați în picioare și umiliți de domnul Gigi Becali”, a spus Gheorghe Mustață la ProX.

Mustață a zis că o fie scandal, că o să fie echipa amendată și că o fie terenul suspendat... Ce obrăznicie a făcut.... Un fel de amenințare. Să primesc sfaturi de la Mustață? Am ajuns eu la sta? Doamne, miluiește.  El vrea să-și dea importanță. Să-și vadă de treaba lui și cu asta basta. 

Pe fani nu-i dezamăgesc, pentru că sunt pe locul 2 și am jucat în cupele europene. Dacă mă desființez sau mă retrogradez, atunci îi dezamăgesc. De când a venit din pușcărie, da, Mustață a adunat fanii. Dar eu nu am adus așa ceva. Măi Mustață, vezi-ți de treaba ta! Nu am nevoie. Să stea acasă! Dacă fac ceva faniO, la pușcărie... 

Cum să-mi fie teamă de ei? Ce, suntem în junglă? Dacă suntem în junglă, o să vadă Mustață! Să aibă grijă, că el mă știe bine, știe cine sunt”
- Gigi Becali

Fanii nu-l vor pe Toni Petrea

Gigi Becali s-a mișcat rapid după despărțirea de Edi Iordănescu și a bătut deja palma cu Toni Petrea, antrenorul care a condus-o pe FCSB și sezonul trecut. Dar acesta nu va avea parte de sprijinul fanilor, conform anunțului galeriei. 

VIDEO Gigi Becali le-a citit jurnaliștilor ultimul mesaj trimis lui Edi Iordănescu: „Cum să faci așa ceva?

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.