Nationala

Surpriză totală! » Ce vrea FRF, după ce Rădoi și-a anunțat demisia: „Nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”

Mirel Rădoi // FOTO: Imago

Articol de Marius Mărgărit  —  marţi, 16 noiembrie 2021

Deși Mirel Rădoi e hotărât să renunțe la echipa națională, după ce a ratat calificarea la barajul pentru CM 2022, FRF are alte planuri. 

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice FRF, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre viitorul naționalei și spune că Federația nu renunță la ideea de a-l convinge pe Mirel Rădoi să continue, chiar dacă selecționerul a ratat obiectivul.

FRF nu vrea să renunțe la Mirel Rădoi: „Poate să continue, de ce nu?!”

„Aveți răbdare, pentru că zilele următoare vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi. El are contract cu Federația până pe 30 noiembrie. Vom încerca să vorbim. Poate să continue la națională, de ce nu?! 

Am văzut ce a declarat și după Armenia și după Liechtenstein, dar la supărare, la cald, omul spune multe. Nu e așa simplu. E foarte apreciat și iubit de jucători. Eu nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”, a spus oficialul FRF.

Palmaresul lui Rădoi: contrast incredibil în numai 2 ani

GSP a analizat toate preliminariile de CM la care România a luat parte din 1972 și până în prezent. Iar Rădoi a intrat în istoria fotbalului românesc ca antrenorul care în decurs de numai 2 ani reușește două rezultate de un contrast uluitor. Semifinalele de la Euro U21 și calificarea la Jocurile Olimpice au însemnat o bornă istorică, de mare referință. Dar acum, pe banca naționalei a ajuns la cel mai rușinos rezultat din ultimii 50 ani

Niciodată în ultima jumătate de secol, prima noastră reprezentativă nu a avut parte de o grupă atât de ușoară din care să rateze fie calificarea directă la turneul mondial, fie accesul la un eventual play-off. 

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.