Liga 1

Toni Petrea, prezentat la FCSB » Singura condiție pe care i-a pus-o lui Becali + prima fabuloasă din contract

Toni Petrea, prezentat la FCSB. Foto: Facebok/FCSBOfficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 noiembrie 2021

Toni Petrea (46 de ani) a fost prezentat oficial astăzi în funcția de antrenor principal al celor de la FCSB. Becali a anunțat ce obiectiv are antrenorul, singura solicitare pe care a primit-o din partea lui și ce primă îi va da în cazul unei calificări în grupele UCL. 

În această după-amiază, Toni Petrea și-a pus semnătura pe contract și a condus deja primul antrenament la baza din Berceni.

Toni Petrea, prezentat oficial la FCSB

Gigi Becali s-a mișcat rapid după despărțirea de Edi Iordănescu și a bătut deja palma cu Toni Petrea, antrenorul care a condus-o pe FCSB și sezonul trecut.

Clubul a oficializat mutarea printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook: 

Anton Petrea revine la FCSB! 

FCSB anunță că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ șase luni și a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB. 

Cu Anton Petrea pe banca tehnică, FCSB a obținut 24 victorii și 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României și 2 victorii în UEFA Europa League și a încheiat sezonul trecut pe poziția secundă în clasament. 

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei! 
- Comunicat FCSB

FCSB va juca pe 21 noiembrie cu FC Botoșani în prima etapă din retur. Roș-albaștrii sunt pe locul 2 în Liga 1, cu 31 puncte, la opt lungimi în spatele liderului CFR Cluj. 

Becali i-a oferit o „garanție” de 10 meciuri că nu se va implica peste el la echipă. Tehnicianul e obligat ca în acest timp să reducă măcar cu un punct ecartul actual față de campioană. 

VIDEO. Primele imagini cu Petrea la antrenament

>

Cât va câștiga Toni Petrea la FCSB + primă fabuloasă

Gigi Becali (63 de ani) a dezvăluit salariul pe care îl va primi Toni Petrea (46 de ani) la FCSB.

„L-am instalat pe Toni Petrea. El a mai fost și apoi a plecat că așa a vrut. Eu l-am rugat atunci să rămână. I-am dat 48 de ore să se răzgândească, dar nu a vrut. Atunci avea 5.000 de euro lunar, acum i-am dat 10.000. Ce să fac? Dacă voiam antrenor, am zis să fac așa.

Nu avea cum să refuze salariul dublu. Nu avea nici serviciu. I-am spus așa: o să iei și campionatul, intrăm în Liga Campionilor și îți dau un milion de euro primă. Dacă iau eu 40 de milioane, nu îi dau și lui unul?”, a spus Gigi Becali.

Singura condiție pe care Toni Petrea i-a pus-o lui Becali

Toni Petrea a avut o singură condiție, înainte să semneze cu FCSB. Acesta i-a cerut lui Becali să nu-i mai dea ordin să facă schimbări până la pauză.

„Mi-a zis: «Domne, nu vreau să mai fac nicio schimbare înainte de pauză!». I-am răspuns: «Nu vei mai face niciodată asta». Și a acceptat. Da, câteva meciuri îi voi acorda libertatea lui Petrea. 

Acum să arate Domnul dreptatea. Dacă am fost vinovat, să piardă Petrea. Dacă nu sunt vinovat, să-I dea lui Petrea biruință. Să vedem cum face Domnul dreptatea”, a spus Gigi Becali, astăzi, la ProX.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.