Liga 1

Anamaria Prodan le propune italienilor un nume de la FCSB: „E mai bun decât Dennis Man!”

+30 Foto
Anamaria Prodan / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 noiembrie 2021

Anamaria Prodan (48 de ani) le-a spus jurnaliștilor italieni că Ianis Stoica, puștiul de 18 ani al celor de la FCSB, e mai talentat chiar și decât Dennis Man, fotbalistul pe care Parma l-a achiziționat la începutul anului cu 11 milioane de euro.

În interviul acordat presei din Italia, Anamaria Prodan nu a vorbit doar despre intenția sa de a investi la un club din Peninsulă

Agentul a oferit detalii și despre piața de jucători din România, înaintându-le un nume italienilor: cel al lui Ianis Stoica, fotbalistul care a fost deja curtat de Bologna, conform unor dezvăluiri făcute la GSP Live. Anamaria Prodan îl impresariază pe fiul lui Pompiliu Stoica.

Anamaria Prodan: „Ianis Stoica e mai bun decât Dennis Man”

Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man”, a declarat cunoscutul impresar, conform tuttomercatoweb.com.

Ianis Stoica, principalul jucător U21 al celor de la FCSB în ultimele luni, a înscris 5 goluri în actualul sezon. Trei reușite au venit în Liga 1, marcând și o „dublă” în victoria cu CS Hunedoara, din Cupa României. Evoluțiile puștiului au atras atenția inclusiv în străinătate, acesta intrând și pe lista celor de la Galatasaray. 

+30 Foto
CS Hunedoara - FCSB / foto: Cristi Preda

Cristian Cernodolea: „Ianis Stoica a avut o ofertă de la Bologna”

Ianis Stoica (18 ani), atacantul care a impresionat în acest sezon la FCSB, a fost curtat de italienii de la Bolgona. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit la GSP Live că roș-albaștrii au refuzat propunerea italienilor, care voiau să-l împrumute, iar mai apoi să achite 1,5 milioane de euro în schimbul fiului lui Pompiliu Stoica.

>

„Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna. Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. 

Dacă își va continua creșterea, cred că va avea o șansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare”, a declarat Cernodolea. În continuare, Cristian Cernodolea a enunțat una dintre principalele calități ale lui Ianis Stoica, remarcată și de scouterii italieni cu care a discutat 

„Din Italia, s-a spus despre Stoica faptul că ar avea «cattiveria», adică acea răutate. De multe ori, un jucător care are determinare, răutate poate ajunge mai sus decât unul mai talentat decât el”, a declarat Cristian Cernodolea, la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.