Nationala

Gică Hagi și-a prezentat planul la TV, apoi a refuzat „naționala”: „Dezvolt un alt proiect”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 noiembrie 2021

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la naționala Românei după ce a ratat calificarea la CM 2022. În timp ce FRF încearcă să-l convingă să continue, tot mai mulți oameni de fotbal cred că Gică Hagi ar putea fi o soluție.

După ce ieri a avut un discurs la TV în care a explicat care trebuie să fie proiectul prin care naționala României, „Regele” a fost întrebat dacă ar fi dispus să redevină selecționer.

Gică Hagi întrebat dacă e dispus să devină selecționerul României: „Altă întrebare”

„Altă întrebare. Nu... Încă sunt angrenat în fotbalul românesc, am un proiect și dezvolt alt proiect. Eu muncesc, eu mai am alt serviciu. Sunt implicat. Am fost un moment selecţioner, un moment. 

Eu doar mi-am spus părerea, ca fost mare jucător care a jucat pentru România. Da, e foarte simplu să spun că vreau să mă calific la Europene şi mai trec doi ani... 

Eu sunt în sprijinul fotbalului românesc, automat şi al Federației. Furnizez cei mai mulţi jucători. Muncesc zilnic, am format, am scos jucători care au venit. Am format. E foarte greu să vezi lumina. N-o văd mai uşor, ci mai greu, dacă lucrurile nu se fac aşa cum trebuie, dacă nu găsim jucătorii foarte buni.

Ne lipsesc rezultatele și performantele. La juniori se mai poate, dar la echipa mare trebuie construită o echipă puternică. Trebuie să ai experienţă, trebuie să ştii să o faci”, a spus Gică Hagi la TV Telekom Sport.

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.