Liga 1

„L-am lăudat și îl laud și acum, am văzut ce calități are!” » Un nume mare îi ia apărarea gafeurului de la Dinamo: „Are nevoie de sprijin”

Mihai Eșanu e de nerecunoscut în actualul sezon / Sursă foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  Wednesday, 17 November 2021

Bogdan Stelea (53 de ani), fostul mare portar al echipei naționale, care și-a început cariera la Dinamo, sare în apărarea lui Mihai Eșanu (23 de ani), după ce goalkeeper-ul câinilor a comis o nouă eroare mare, de data aceasta în amicalul cu Astra, câștigat cu 2-1.

Departe de forma de la începutul anului, când evoluțiile de la Dinamo îi aduseseră inclusiv convocarea la naționala U21, Mihai Eșanu trece printr-o criză de inspirație vizibilă la aproape fiecare meci în care e folosit de Rednic.

Chiar dacă a greșit din nou, Eșanu e apărat de un nume cu greutate din istoria fotbalului românesc. Bogdan Stelea explică într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor de ce are în continuare încredere în tânărul goalkeeper al roș-albilor.

Bogdan Stelea: „L-am lăudat și îl laud și acum! Nu mă interesează golul primit într-un amical”

„L-am lăudat și îl laud și acum! Nici nu mă interesează de golul primit într-un amical, eu îl laud pentru calitățile pe care le are și pentru ce am văzut la el. Ce se întâmplă cu el în anumite momente sunt lucruri circumstanțiale, care țin de anumite lucruri.

Credeți că un portar, venit de la o echipă aflată în situația lui Dinamo, o să fie fantastic, iar restul echipei să aibă problemele pe care le are? El are aceleași calități, doar că e o perioadă prelungită de insuccese, de lucruri care nu sunt în regulă și care-l pot afecta. El face parte dintr-un colectiv și trebuie luat ca atare.

Ținând cont de faptul că e un portar tânăr, are nevoie de sprijin. Probabil că evoluția lui era cu totul alta dacă Dinamo era echipa de acum 10 ani și care se bătea la campionat. Normal că poate să crească. Eu am văzut ce calități are!”, a declarat Bogdan Stelea, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Eșanu ar putea fi titular în următorul meci din campionat, cu FC Voluntari. Asta pentru că Plamen Iliev, titularul de drept, e incert din cauza unei accidentări la genunchi. Cel de-al treilea portar din lot e Ștefan Fara (20 de ani), un alt produs al dinamoviștilor.

24 de goluria încasat Mihai Eșanu în cele 12 partide jucate în acest sezon, în Liga 1 și Cupă

Mihai Eșanu e de nerecunoscut în acest sezon

Mihai Eșanu, eroare mare în amicalul Astra - Dinamo

În amicalul disputat astăzi la Ploiești, Mihai Eșanu a fost protagonistul unei gafe de proporții. Fără să fie presat de vreun adversar, portarul lui Dinamo i-a pasat direct atacantului Astrei, Dragu! Acesta a intrat în careu și a șutat puternic, sub bară

Eșanu avusese o prestație nesigură și în precedentul test de veriricare, 3-2 cu FC Buzău.

VIDEO Eroarea lui Mihai Eșanu din amicalul cu Astra

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.