Liga 1

Gigi Becali a numit cele două echipe unde ar investi, dacă vinde FCSB: „Una dintre astea o voi alege! Ce, nu e bine? Am numele înregistrat la OSIM”

Gigi Becali ar fi tentat să investească la Voluntari sau Botoșani, dacă suporterii reușesc să strângă banii necesari pentru a cumpăra FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 noiembrie 2021

Gigi Becali ar fi tentat să investească la Voluntari sau Botoșani, dacă suporterii reușesc să strângă banii necesari pentru a cumpăra FCSB. 

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, i-a transmis liderului ultrașilor care susțin clubul roș-albastru, Gheorghe Mustață, că ar fi dispus să vândă echipa în schimbul a 10 milioane de euro. Becali nu e însă la primul anunț de acest gen, renunțând de fiecare dată la idee.

Dacă vânzarea clubului FCSB ar fi perfectată, Becali nu s-ar retrage din fotbal. Mai în glumă, mai în serios, a declarat că ar dori să investească la un club de play-off, iar Voluntari și FC Botoșani îi fac cu ochiul. 

Gigi Becali: „Ce, nu e bine la Voluntari?”

„Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine.

Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul? Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte. 

Normal că dacă preiau o echipă schimb tot acolo. Mă duc cu lotul meu de jucători, dar mă voi implica total. Echipa se va numi Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. Așa că se va numi tot FCSB, nu-mi fac griji”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.

Valeriu Iftime vrea să iasă din fotbal

Valeriu Iftime (61 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, spune că e tentat să iasă din fotbal și că e dispus să cedeze clubul fără să emită pretenții financiare.

Da, vreau să mă las. Dacă găsesc un investitor, vând. Aerul fotbalului românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Am alte lucruri de făcut. Nu producem spectacol, nu producem o imagine coerentă. 

Motivul? Din cauza acestor patroni. Liga și Federația au și ele o responsabilitate enormă. Vreau să plec nu pentru că nu-mi place. Plec pentru că fotbalul românesc nu produce nimic. Fotbalul trebuie să producă fericire oamenilor, dar peste tot în jur produce numai angoase. Noi mimăm fotbalul, sunt doar greșeli de arbitraj și patroni excentrici. Fotbalul mă scoate din orice circuit al normalității
- Valeriu Iftime

VIDEO Gigi Becali anunță din nou că vinde FCSB: „Să-mi dea 10 milioane, îmi fac altă echipă”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.