Liga 1

Dan Petrescu, dezamăgit de echipa națională: „Am o clauză pe care și-o permit, dar nu m-a sunat nimeni! Dacă aș fi liber, aș spune mai multe!”

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, crede că naționala României nu se va califica în viitorul apropiat la un Campionat Mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 noiembrie 2021

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, crede că naționala României nu se va califica în viitorul apropiat la un Campionat Mondial. 

  • FCU Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro

Dan Petrescu este cerut insistent la echipa națională de mai multe nume importante din fotbalul românesc, printre care se numără și Mircea Rednic. Antrenorul campioanei CFR Cluj spune că nimeni de la Federație nu l-a contactat. 

Dan Petrescu: „Am o clauză pe care și-o permite toată lumea”

„Am fost antrenor liber 6 luni, nu am fost sunat. Acum sunt de 3 luni la CFR, nu m-a contactat nimeni. Pe ei trebuie să îi întrebați, nu pe mine. Eu n-am primit niciun telefon! Eu am o clauză pe care și-o permite toată lumea, chiar și Federația. 

Le mulțumesc celor care mă propun, dar nu decid ei. Din ce am înțeles, va rămâne Mirel Rădoi. Nu știu ce să zic, dacă e adevărat”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă. 

VIDEO Dan Petrescu: „Campania de calificare a fost un eșec!”

„Cum caracterizez campania de calificare? Un eșec! Nu e frustrant, noi, Generația de Aur, când ne-am lăsat de fotbal, am declarat că 20 de ani nu mai mergem la Mondial. Am greșit. Vor trece 40 de ani. 

Când într-o grupă cu Armenia și Macedonia termini pe 3... O grupă mai ușoară nu o să mai avem. Sunt foarte multe lipsuri. Toate la un loc fac ca noi să nu fim la un Campionat Mondial. Dacă aș fi liber de contract, aș vorbi mai mult. Așa îi las pe alții care vorbesc pe la televizor toată ziua”, a concluzionat Petrescu. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.