Campionate

Internațional olandez trimis în judecată pentru tentativă de omor din culpă

Quincy Promes, în echipamentul Olandei / Sursă foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 18 noiembrie 2021

Quincy Promes (29 de ani), atacantul olandez al lui Spartak Moscova, nu scapă de acuzațiile de tentativă de omor cu care se confruntă de aproape un an.

În iulie 2020, Quincy Promes, care la acel moment îmbrăca tricoul lui Ajax, a fost implicat într-un scandal din care a rezultat rănirea gravă a vărului său. Câteva luni mai târziu, fotbalistul a petrecut trei zile în arest, pentru ca mai apoi să fie eliberat și cercetat în libertate. 

Quincy Promes, acuzat de tentativă de omor din culpă

Poliția a finalizat ancheta în luna mai și a înaintat apoi dosarul către Parchetul din Amsterdam. Acum, publicați batavă Telegraaf scrie că Promes a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor din culpă! 

„Avocaţii săi se ocupă de caz. În ceea ce priveşte acoperirea mediatică, Spartak va răspunde doar solicitărilor oficiale ale autorităţilor competente, solicitări pe care clubul nu le-a primit”, au comentat reprezentanții clubului Spartak Moscova, conform Reuters

Quincy Promes, acuzat că și-a înjunghiat o rudă!

În luna decembrie a anului trecut, Quincy Promes a fost reținut de poliția din Amsterdam pentru înjunghierea unei rude la o petrecere în iulie, incident soldat cu răni serioase la genunchi. 

La acel moment, atacantul a fost reținut pentru implicare într-un atac cu cuțitul întâmplat în luna iulie, la Abcoude, și riscă să fie condamnat la patru ani de închisoare. Promes este suspectat că ar fi înjunghiat o rudă, la o petrecere în familie, după o ceartă violentă izbucnită din motive neclare. Victima a suferit, printre altele, răni severe la genunchi și numai intervenția celor prezenți a făcut ca lucrurile să nu devină tragice.

Quincy Promes e o figură inconfundabilă în fotbalul batav. A evoluat pentru Twente, Go Ahead Wagles și Ajax, pentru ca în străinătate să joace la FC Sevilla și Ajax. În naționala „Portocalei mecanice”, Quicy Promes a reușit 7 goluri în 50 de apariții.

VIDEO Cele mai bune momente ale lui Quincy Promes în tricoul lui Ajax Amsterdam

Vezi și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.