Liga 2

Suporterii lui CSA Steaua nu dau înapoi: „FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre. Nu fuzionăm niciodată cu ei”

Suporterii CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 19 November 2021

După ce liderul ultrașilor FCSB a anunțat că visează la o împăcare între echipa favorită și CSA Steaua în eventualitatea în care Gigi Becali ar vinde clubul, facțiunea dură a suporterilor steliști, Peluza Sud, a emis un comunicat aspru. 

Acesta este structurat în 4 puncte. Ultrașii neagă vehement posibilitatea unei fuziuni cu FCSB, spun că nu îi vor accepta pe fanii FCSB-ului alături de ei și că așteaptă o reacție oficială din partea clubului Armatei, care să dezmintă scenariul descris de Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB. În plus, fanii echipei roș-albastre au scris că FCSB va fi gazdă în Ghencea „doar peste cadavrele noastre”.

Comunicatul Peluzei Sud Steaua: „FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre”

Dragi stelişti, 

1. Steaua Bucuresti nu va fuziona niciodată cu Fotbal Club Fcsb. 
2. Peluza SUD nu va accepta niciodată fanii Fcsb alături de orice înseamnă Steaua Bucureşti. 
3. Fcsb gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre. 
4. Asteptăm o reacție a clubului nostru care să liniştească adevărații suporteri stelişti legat de afirmațiile de 2 bani din presa sportivă.

- Facebook @ SudSteaua.ro

Cu puțin timp în urmă, Miodrag Belodedici, fost jucător la Steaua timp de 10 ani, spusese că „eu încă sper că FCSB și CSA Steaua se vor împăca și va exista doar Steaua. Să pună numele, să vină în Ghencea și să joace pe acel stadion superb. Nu știu dacă mai e posibil. Mi-ar plăcea foarte mult să dispară și FCSB-ul și CSA Steaua și să revină Steaua București în Ghencea”.

Comunicatul Peluzei Sud pare să fie îndreptat și spre afirmațiile celui supranumit „Căprioara”. 

Stadionul din Ghencea, închis pentru FCSB

În ultimele luni, FCSB a făcut mai multe cereri pentru a evolua pe stadionul Steaua, din Ghencea, mai ales că Arena Națională a fost închisă fotbalului o perioadă, iar clubul lui Gigi Becali s-a văzut nevoit să joace în provincie. Totuși, vicecampioana României s-a lovit de refuzuri repetate din partea autorităților.

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» și «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...».

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată”, a declarat recent Gigi Becali.

Fanii vor ca FCSB – Rapid să se joace în Ghencea

Roș-albaștrii ar dori să evolueze pe noua arenă de 100 de milioane de euro fiind derby-ul cu Rapid, programat la mijlocul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de liderul de galerie al vicecampioanei României, Gheorghe Mustață, care este încrezător că FCSB nu va mai putea fi refuzată ca la precedenta cerere, înaintea meciului cu Academica Clinceni, mai ales că datele competiționale din Liga 1 și Liga 2 nu se vor mai suprapune.

>

Mai multe știri despre FCSB și CSA Steaua: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.