Stranieri

Mutare total surprinzătoare » Raul Rusescu, prezentat oficial în al 4-lea eșalon

Raul Rusescu (33 de ani) a fost prezentat oficial la formația Lamezia Terme, din al 4-lea eșalon al Italiei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 19 noiembrie 2021

Raul Rusescu (33 de ani) a fost prezentat oficial la formația FC Lamezia Terme, din al 4-lea eșalon al Italiei.

Fostul internațional Raul Rusescu era liber de contract de la finalul stagiunii trecute. A ales să nu rămână la Academica Clinceni, în speranța că va prinde un contract în străinătate. Asta s-a și întâmplat, dar nivelul este unul mult sub așteptări. 

Raul Rusescu, în Serie D din Italia

Raul Rusescu a fost prezentat oficial la FC Lamezia Terme, echipă nou-promovată în Serie D, al 4-lea eșalon fotbalistic al Italiei. Atacantul român, cotat în acest moment la 450.000 de euro, devine cel mai valoros fotbalist din lot.

Rusescu a fost prezentat ca un erou: „Un fotbalist extraordinar, cu calități tehnice deosebite. A jucat la echipe de renume european, precum Steaua București, Sevilla, Sporting Braga sau Osmanlispor. A fost golgeterul României și a cucerit trei titluri de campion în Liga 1”.

Lamezia Terme ocupă locul secund în Grupa I din Serie D. A strâns 25 de puncte în primele 11 runde, iar obiectivul este promovarea în Serie C.

Sosirea unui fotbalist atât de talentat va aduce o contribuție importantă și ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor. Tot orașul salută această mutare, suntem uniți în culorile galben și albastru 
- Felice Saladini, președinte Lamezia Terme

VIDEO Imnul și imagini de la noua echipă a lui Raul Rusescu

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.