Liga 1

Jucătorii Rapidului, puși la zid de Angelescu: „Rușinos, nu meritam egalul! Urmează o ședință” + decizie în cazul antrenorului Mihai Iosif

Victor Angelescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 November 2021

Chindia și Rapid au încheiat la egalitate, scor 2-2, în prima etapă a returului Ligii 1, într-un meci în care giuleștenii au evoluat mai bine de o repriză cu 2 oameni în plus. La finalul partidei, Victor Angelescu, finanțatorul „vișiniilor” a comentat prestația extrem de slabă a rapidiștilor.

Angelescu anunță că va urma o ședință cu toată echipa după acest rezultat rușinos și a dezvăluit ce se va întâmpla cu antrenorul Mihai Iosif.

„O să avem o ședință cu toată lumea de la Rapid, dar nu s-a întâmplat nimic grav, ci e un rezultat rușinos prin prisma faptului că am avut doi oameni în plus. Noi am jucat foarte slab în repriza a doua, aproape de penibil. S-a jucat foarte prost și era să pierdem cu doi oameni în plus. Nu meritam nici măcar acest punct. 

Am făcut niște greșeli individuale foarte mari. Repet, nu e înmormântare, nu e un capăt de țară. Asta este situația. Dacă am fi fost în locul Chindiei e clar că am fi fost frustrați. Am câștigat un punct în deplasare dar am jucat foarte slab și nu putem să ne bucurăm”, a declarat Victor Angelescu potrivit Fanatik.

Foto. Cele mai tari poze de la Chindia - Rapid

Angelescu: „Nu se pune problema ca Mihai Iosif să fie înlocuit”

Patronul Rapidului a ținut să precizeze că Mihai Iosif va rămâne în continuare antrenorul echipei, în ciuda faptului că tot mai mulți suporteri îl vor plecat de la club.

Nu se pune problema ca Mihai Iosif să fie înlocuit! Sub nicio formă. Aici nu cred că mai e de antrenor. Putea să fie oricine pe bancă dar ei trebuiau să câștige acest meci. 

Noi avem un obiectiv clar și suntem bine unde sunt ca poziție în clasament. Acum nu stăm să ne gândim că puteam fi mai sus. Parcursul nostru e bun până acum dar azi am făcut un joc foarte slab. Nu vreau să fac analiză tactică că nu mă pricep”, a adăugat Angelescu.

Video. Marco Dulca, extrem de supărat după remiza Chindiei cu Rapid, scor 2-2: „Sunt foarte multe greșeli de arbitraj”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.