Campionate

Șeful lui Juventus, încântat de un român! L-a prezentat acționarilor: „Mare valoare”

Andrea Agnelli // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Radu Drăgușin (19 ani) pare a fi unul dintre jucătorii pe care șefii lui Juventus mizează în viitor.

Florin Manea, impresarul fundașului împrumutat de Juventus la Sampdoria, a vorbit despre internaționalul de tineret și a dezvăluit că Andrea Agnelli, președintele clubului, îl apreciază foarte mult.

„A fost o întâlnire a acționarilor lui Juventus iar Agnelli a zis «Producem jucători de mare valoare» și a dat 3-4 nume. Printre care și Radu Drăgușin. E o mândrie să te numească patronul într-o întâlnire a celor care bagă bani la Juventus”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

VIDEO Cum s-a schimbat Radu Drăgușin după ce a ajuns la Juventus

Radu Drăgușin (19 ani) pare a fi unul dintre jucătorii pe care șefii lui Juventus mizează în viitor.

„Munca bate talentul. Iar eu mizez pe caracter. Ai văzut cum arăta Radu când l-am dus la Juventus și cum arată acum? A primit două zile libere, iar el s-a dus la sală, câte 3 ore pe zi.  

Acum, la Sampdoria, a jucat bine în primele 3 meciuri, dar în ultimul a greșit la gol. După aceea a fost pe bancă. Acum trebuie să-și aștepte rândul. El trebuie să-și facă treaba unde e. S-a dus acolo să ajute.

Radu Drăgușin // FOTO: Imago

Juventus nu a fost de acord cu opțiune de cumpărare sau altceva. Dacă joacă, o face pentru că merită. Patronul Sampdoriei mi-a zis «Dacă era jucătorul meu, ar fi jucat în fiecare meci»”, a adăugat Florin Manea.

3.000.000 de euroe cota lui Drăgușin

Crescut la juniorii lui Juventus, Drăgușin a jucat 4 partide pentru Juventus, în sezonul trecut. Tot atâtea partide are și pentru Sampdoria în acest sezon.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.