Liga 1

Anamaria Prodan, după declarațiile lui Mihai Stoica: „Nu există! Laur nu o să accepte niciodată așa ceva”

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf și declară că Gigi Becali nu îi dicta schimbările în timpul colaborării de la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 November 2021

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Laurențiu Reghecampf și declară că Gigi Becali nu îi dicta schimbările în timpul colaborării de la FCSB. 

Laurențiu Reghecampf a refuzat să comenteze declarațiile lui Mihai Stoica, dar a găsit un aliat neașteptat. Anamaria Prodan, în curând fosta lui soție, i-a luat partea. 

Anamaria Prodan: „Laurențiu Reghecampf nu a stat pe sub birouri”

„Dacă ar fi fost în pușcărie, nu cred că putea Gigi Becali să sune prin străinătate sau pe Laur când voia el. Eu știu toată perioada aceea și nu îmi aduc aminte să fi sunat Gigi, când voia el… Nu există! E greu cu Laur, nu poți să îl suni să îi spui ce să facă, când să facă, el e stăpân pe meseria lui, niciodată nu o să accepte așa ceva.

Că vorbește cu patronul… e normal să vorbească cu patronul. Dar eu îl știu cel mai bine pe Reghecampf, niciodată nu o să accepte el să îi spună cineva, nici de la pușcărie, nici de la palat, de niciunde, să facă ceva.

El nu o să stea vreodată să zică: «A vrut Gigi Becali, de aia nu am câștigat». Reghecampf, dacă a făcut performanță, a făcut pentru că a stat cu capul sus, niciodată nu a stat pe sub birouri”, a spus Anamaria Prodan, conform Fanatik

3 ani și jumătatea fost Reghecampf antrenor la FCSB, în două mandate, cea mai lungă perioadă din istoria clubului. El e urmat de Olăroiu (1 an și 7 luni), Pițurcă (1 an și 7 luni), Dică (1 an și jumătate), Lăcătuș (1 an și 5 luni)

Declarațiile de la care a pornit controversa

„Uite, ca să vă dau și un exemplu trăit de mine, nu așa, din povestiri. La meciul retur cu Ajax, din primăvara Europa League, urma să jucăm fără Bourceanu și Pintilii. Titular a fost Prepeliță. În prima repriză luase un cartonaș galben, parcă așa rețin.

La pauză, Gigi a spus că îl vrea pe Filip în locul lui Prepeliță. M-am dus la Reghe, i-am zis, moment în care a luat foc. Că nu se poate așa ceva, că suntem atât de aproape să o eliminăm pe Ajax, că el nu vrea să facă schimbarea! Era 1-0 scorul la pauză. I-am zis să accepte schimbarea fiindcă și așa nu o scoatem noi pe Ajax, dar dacă nu o face, riscăm să stricăm tot, eram pe primul loc în campionat, eram într-o situație bună. Și s-a supus, a făcut schimbarea. Care a fost concluzia?

Că Filip a făcut un meci senzațional. Repet, ce v-am spus acum sunt lucruri reale, pe care eu le-am trăit! Deci, ca să răspund la întrebare, suport ce se întâmplă acum la FCSB așa cum am suportat în toți anii ceilalți", a spus Mihai Stoica.

VIDEO Ce spune Reghe despre ratarea barajului și înlocuirea lui Rădoi: „Multe naționale bune au ajuns la baraj”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.