Campionate

Vestea momentului: „Sergio Aguero se retrage din fotbal”

Sergio Aguero (33 de ani), atacantul celor de la FC Barcelona, ar fi luat decizia să se retragă din fotbal.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 20 November 2021

Sergio Aguero (33 de ani), atacantul celor de la FC Barcelona, ar fi luat decizia să se retragă din fotbal.

Informația despre retragere a fost dezvăluită în urmă cu o oră de jurnalistul Gerard Romero, pe canalul lui de Twitch: „Sergio Aguero se retrage din fotbal. Săptămâna viitoare este programată o conferință în care argentinianul își va anunța public decizia”.

Gerard Romero este un jurnalist spaniol care se ocupă de Barcelona.

Venit în vară la Barcelona, Aguero a apucat să bifeze doar 4 meciuri (165 de minute) pentru catalani, fiind o bună perioadă de timp accidentat. A reușit un singur gol, cu Real Madrid (1-2). Va rămâne ultima reușită a lui Kun în cariera de jucător profesionist.

Sergio Aguero se retrage din fotbal

Aguero a recunoscut în urmă cu o săptămână că este pregătit să pună stop fotbalului dacă medicii îl anunță că nu mai poate continua.

„Dacă-mi vor spună că trebuie să mă opresc, o voi face, dar întâi trebuie să aștept rezultatele testelor. Voi continua procesul de recuperare, apoi vom vedea care e decizia optimă. Am fost în spital cinci zile, mi-au făcut analize, acum trebuie să am răbdare. Voi face alte teste peste o săptămână și vom vedea ce urmează”, a spus argentinianul la acel moment.

Sergio Aguero a înscris peste 400 de goluri

Dacă problemele medicale l-ar face să se retragă, Sergio Aguero ar lăsa în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. 

Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City, între care 5 campionate. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri. 

La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.