Stranieri

Ciprian Tătărușanu, gafă impardonabilă în Fiorentina - AC Milan! Reacția lui Ibrahimovic a fost taxată de fani

+10 Foto
Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 15 al meciului Fiorentina - AC Milan, la scorul de 0-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a comis o gafă majoră în minutul 15 al meciului Fiorentina - AC Milan, la scorul de 0-0. Formația lui a suferit prima înfrângere stagională în Serie A, 3-4.

Ciprian Tătărușanu a avut prestații lăudate în cele 7 partide ale sezonului. Astăzi însă, portarul român a comis o gafă impardonabilă. În minutul 15, la scorul de 0-0 ,a scăpat o minge simplă, o centrare slabă venită din flancul drept al atacului violet. 

Balonul a căzut pe linia careului de 6 metri, iar Matteo Gabbia (22 de ani), fundașul lui Milan, a încercat să protejeze, pentru ca Tătărușanu să rețină. Tătărușanu, la rândul lui, a ezitat să se repeadă la minge, crezând că fundașul său o va degaja. Alfred Duncan a profitat de lipsa lor de sincronizare și a marcat. Faza, mai jos:

Tătărușanu și Ibrahimovic, taxați de fani după gafa din Fiorentina - Milan

Tătărușanu și Zlatan Ibrahimovic au țipat la tânărul Gabbia, considerându-l responsabil pentru gol. Dar reacția lor a fost taxată dur de fanii milanezi pe rețelele de socializare: „Inacceptabil! Nu a fost vina lui Gabbia”.

Tătărușanu a mai încasat un gol până la pauză. În prelungirile primei reprize, Riccardo Saponara a șutat imparabil din afara careului. În partea secundă a fost învins și de Dusan Vlahovic (21 de ani), noua senzație a fotbalului european. Sârbul a reușit o „dublă” în minutele 60 și 86. Reușitele „diavolilor” au fost semnate de Ibrahimovic și un autogol al lui Venuti, la ultima acțiune.

AC Milan bate pasul pe loc în lupta pentru titlu. Rămâne cu 32 de puncte, la fel ca Napoli. Formația pregătită de Luciano Spalletti joacă duminică împotriva campioanei Inter. Fiorentina urcă până pe poziția a 6-a, cu 21 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.