Stranieri

Tătărușanu, cel mai slab în Fiorentina - AC Milan » Ce note a primit după ce a gafat incredibil: „Cum poate să piardă acea minge?”

+10 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 noiembrie 2021

AC Milan a pierdut primul meci din acest sezon din Serie A, 3-4 cu Fiorentina, în etapa a 13-a. La 0-0, portarul Ciprian Tătărușanu a făcut o eroare incredibilă.

În minutul 15, după o centrare slabă venită din flancul drept al atacului Fiorentinei. Ulterior, nu s-a sincronizat cu fundașul Gabbia, iar Alfred Duncan a marcat din mijlocul careului.

Tătărușanu, cel mai slab în Fiorentina – AC Milan

Presa din italia l-a taxat pe fostul internațional, care a primit cele mai mici note pentru prestația sa.

„Tătărușanu a fost printre protagoniștii primei reprize. „Tătă” a comis prima greșeală de la înlocuirea lui Maignan în poartă. În minutul 15, după un corner inofensiv, portarul român scapă inexplicabil mingea din mâini, iar Duncan este pe fază”, a scris Gazzetta dello Sport.

4,5a fost nota primită de Tătărușanu din partea italienilor de la Gazzetta dello Sport, care au spus că românul a avut parte de o seară slabă

Site-ul tuttomercatoweb i-a dat 4 portarului român, cea mai mică notă din echipa lui Stefano Pioli.

„După penalty-ul salvat contra lui Lautaro Martinez, Tătărușanu revine cu picioarele pe pământ, după o gafă incredibilă. Reacțiile contra lui Gabbia sunt excesive. Fundașul greșește, dar cum poate portarul să piardă acea minge?”, au notat italienii, care au concluzionat: „La golurile lui Saponara și Vlahovic nu a greșit”.

VIDEO Rezumatul meciului Fiorentina - AC Milan

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.