Liga 1

Pariul lui Becali înainte de returul din Liga 1: „A avut o perioadă slabă, dar să vedeți ce joacă de acum”

Gigi Becali pariază pe Darius Olaru //FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 noiembrie 2021

FCSB se pregătește de startul returului și va juca azi, pe teren propriu, cu FC Botoșani.

  • FCSB - Botoșani se joacă azi, de la ora 20:30. Partida e LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport+

Înaintea meciului, Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat cele mai noi detalii din lotul echipei antrenate de Toni Petrea și dezvăluie că 3 dintre piesele importante, Octavian Popescu (18 ani), Andrei Cordea (22 de ani) și Darius Olaru (23 de ani), sunt gata să joace la cel mai înalt nivel.

Gigi Becali pariază pe Darius Olaru înainte de startul returului

Omul de afaceri se declară încântat de revenirea mijlocașului Darius Olaru și anunță că acesta va fi decisiv pentru FCSB.

„Cu Botoșani vom arăta foarte bine. Au revenit toți băieții, în afara lui Coman. Dar o să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică. Vom fi extrem de puternici de acum înainte. Și-au revenit Cordea, Tavi Popescu, dar mai ales Darius Olaru.

Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță. O să-l vedeți de acum ce joacă”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

  • Octavian Popescu are 14 meciuri și 4 goluri în acest sezon. A ratat trei meciuri din cauza unei accidentări și a infectării cu coronavirus, dar a revenit și a jucat în ultimele 3 etape: cu FC Argeș (30 de minute), cu Farul (85) și FC Voluntari (85).
  • Andrei Cordea are 3 goluri și 4 pase decisive în 16 meciuri. A pierdut un meci din cauza infectării cu COVID-19 și a bifat 32 de minute cu Farul și 5 cu FC Voluntari.
  • Darius Olaru are 3 pase de gol în 13 meciuri, iar din etapa a 3-a a jucat în fiecare meci pentru FCSB.

VIDEO Totul despre FCSB - FC Botoșani 

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.