Liga 1

Gică Hagi și-a apostrofat în direct unul dintre jucători: „La 19 ani era cel mai bun! Acum? Să-și revină!”

Gică Hagi, după Farul - UTA // foto: captură YouTube

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 November 2021

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul de la Farul, l-a „urecheat” pe mijlocașul de bandă Aurelian Chițu (30), introdus pe teren în minutul 80 al meciului Farul - UTA 0-0.

Antrenorul Farului s-a declarat nemulțumit de randamentul lui Chițu, jucător fără gol marcat în acest sezon în 10 meciuri (564 de minute), în ciuda faptului că evoluează într-o poziție avansată.

La flash-interviul ce a urmat meciului dintre Farul și UTA, „Regele” a tras un semnal de alarmă: „Chițu trebuie să-și revină”.

Gică Hagi l-a apostrofat pe Aurelian Chițu după Farul - UTA 0-0

„Chițu face parte din compartimentul de atac. Randamentul lui nu e cel care mă aștept să fie. Sunt nemulțumit. De ce se întâmplă asta nu știu, n-am de unde să știu. N-are niciun gol marcat.

Noi am adus mingi în atac, a jucat, a avut oportunități. Problema e la el, nu la noi. Trebuie să-și revină, a fost cel mai bun jucător al nostru la 19 ani, la 30 de ani trebuia să fie mai bun.

E clar că îi creezi presiune, dar trebuie să o ducă, pentru că am luat decizia de a merge pe mâna lui, ne așteptam la mult mai mult de la el. Cel puțin tactic, trebuie să facă lucrurile cum le-am făcut la antrenament”, a declarat Hagi.

Aurelian Chițu, vândut de două ori de Farul 

Transferat de actuala Farul în 2009 de la Unirea Slobozia, Chițu a fost vândut 4 ani mai târziu la Valenciennes, în schimbul sumei de 700.000 euro. În 2015 a revenit la echipa dobrogeană, după ce schimbase 3 echipe în cei doi ani petrecuți departe de clubul lui Gică Hagi. 

Farul l-a mai vândut o dată, în martie 2018, când Daejeon Citizen a plătit 700.000 de euro pentru fotbalist, dar la începutul lui 2020 Chițu a revenit la Farul pentru a treia sa aventură la clubul lui Hagi.

În acest sezon, Chițu a contribuit la un singur gol: pasă decisivă în FCU Craiova - Farul 1-1, meci disputat în august. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.