Liga 1

Pleacă Săvulescu, urmează Mister!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unul dintre acţionari intenţionează să se despartă de Dinamo. Se pregăteşte Dinu!

Considerîndu-se nebăgat în seamă de ceilalţi acţionari şi neconsultat în privinţa deci­ziilor majore de la club, Dragoş Săvulescu şi-a anunţat ieri plecarea din Ştefan cel Mare! Deşi nu s-a exprimat niciodată concret în acest sens, omul de afaceri nu agreează come-back-ul lui Rednic. “Am luat în calcul ideea să mă retrag, e un gînd de-al meu. Sînt un pic supărat şi dezamăgit, din mai multe motive obiective. Nu vreau să dau explicaţii pentru că nu doresc să dau naştere la discuţii inutile”, a declarat ieri Săvulescu.

Urmează Cornel Dinu, ceea ce ar dinamita situaţia la Dinamo! Întru­cît Mister (59 de ani) este apreciat la club, de către suporteri, iar acţionarii au declarat că în nici un caz nu vor permite plecarea Pro­curorului din motive care ţin de Rednic.

Se doreşte ca luni, după meciul cu Unirea, să aibă loc o discuţie cla­ră între toate părţile, ca să se ştie dacă poate exista, cu adevărat, cola­borare deplină şi în limite decente între Dinu şi “Puriu”.

4 antrenori a avut Dinamo în acest sezon: Rednic (etapele 1-6), Zenga (7-16), Ţălnar (17-21, 27 - prezent) şi Mulţescu (22-26).

17 la sută din acţiuni deţine Să­vu­lescu. Ceilalţi acţionari ar trebui să-i achite 1 milion €.

Lecţie de diplomaţie

Lobonţ a ţinut ieri să clarifice relaţia sa cu Rednic. “Eu sînt jucător profesionist. Cu Mircea Rednic am jucat împreună doi ani şi jumătate, la Rapid. Mă înţeleg şi m-am înţeles foarte bine cu toţi antrenorii la echipele la care am evoluat. Să nu se încerce crearea unui conflict între mine şi Rednic! Vestiarul lui Dinamo e profesionist sută la sută”, a fost răspunsul diplomatic enunţat de portarul de 30 de ani pe blog-ul său personal, www.bogdanlobont.ro.

“Deocamdată sînt la Dinamo”

Vizavi de anunţata sa plecare la vară, după Euro, existînd cereri de la Lazio, Santander, Aston Villa şi CFR Cluj, Lobonţ a transmis fanilor în dialogul avut ieri pe blog-ul său: “Deocamdată sînt la Dinamo! Vreau să fiu sănătos şi în formă. Nu ştiu de nici o listă neagră. Tot ce ne-a mai rămas e locul 3 şi trebuie să-l luăm”. Lobby a făcut o declaraţie de dragoste: “Dinamo e o parte din sufletul meu, mă simt extraordinar în Ştefan cel Mare”.

Vujadinovici în top

Borcea a spus ieri că Dinamo va face 3 transferuri de top în această vară. Una dintre ţintele prioritare este stoperul Nikola Vujadinovici (21 de ani, 1,91 de metri), internaţionalul muntenegrean de la ŢSKA Sofia. Fot­balistul recomandat şi de Flo­rentin Petre are o clauză de reziliere de 250.000 de euro şi a fost dorit şi în iarnă de roş-albi. Altfel, jucători împrumutaţi de Dinamo, precum Homei, Ilie Iordache, Bălţoi, Chiacu şi Scarlatache, vor reveni la vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.