Campionate

Jucătorii lui United, aspru criticați după eșecul cu Watford: „Scandalos, dezgustător și rușinos”

Manchester United// foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 21 noiembrie 2021

Manchester United a pierdut clar în deplasare cu Watford, scor 1-4. Jucătorii „diavolilor” au fost criticați de către Jamie Carragher (43 de ani) pentru prestația lor.

Jamie Carragher nu crede că Ole Gunnar Solskjaer este singurul responsabil pentru sezonul foarte slab prin care trece Manchester United. În opinia fostului capitan de la Liverpool, jucătorii lui United au și ei partea lor de vină pentru rezultatele proaste din ultima perioadă.

Carragher: „Este scandalos dacă ne uităm la performanțele unora”

Fostul international englez consideră că atitudinea aratată de jucătorii lui Manchester United în ultima perioadă a fost una „rușinoasă și dezgustătoare”.

„Nu mă interesează ce spune lumea, Manchester United are jucători de calitate. Nu am fost niciodată antrenor, dar dacă ai o echipă cu asemenea jucători, nu poți pierde niciodată cu 1-4 împotriva lui Watford. 

În unele meciuri pe care le-a disputat în acest sezon, United a fost o rușine absolută și este una dintre cele mai scumpe și bine plătite echipe din lume. Este scandalos dacă ne uităm la prestațiile unora dintre jucători”, a spus Jamie Carragher pentru Sky Sports.

Manchester United a anunțat despărțirea de Solskjaer

Manchester United l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani). Înfrângerea umilitoare de sâmbătă cu Watford, 1-4, i-a fost fatală norvegianului.

„Confirmăm faptul că Ole Gunnar Solskjaer nu mai este managerul echipei. Mulțumim pentru tot, Ole”, a fost comunicatul clubului.

Conducerea lui United a luat decizia după o ședință internă de urgență care a durat 5 ore. Ambele părți au ajuns la un acord privind despărțirea.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.