Liga 1

Anamaria Prodan, dispusă la un armistițiu cu Gigi Becali » Planul pentru noua televiziune: „E ceva normal”

Anamaria Prodan, de la 1 decembrie investitoare în două noi televiziuni din România, spune că Gigi Becali se va număra pe lista invitaților.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 November 2021

Anamaria Prodan, de la 1 decembrie acționară la două noi televiziuni din România, spune că Gigi Becali se va număra pe lista invitaților posturilor respective.

Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut mai multe conflicte de-a lungul anilor. Ultimul, și cel mai aprig, a fost după transferul lui Dennis Man la Parma, când impresara a fost scoasă din schemă, iar afacerea a fost finalizată de Giovanni Becali. 

Noul „mogul” din piața media românească, finanțatoare la televiziunile „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”, a trecut peste supărare și este dispusă să facă un pas spre împăcarea cu Becali. 

Anamaria Prodan, armistițiu cu Gigi Becali

„E normal ca Gigi Becali să intre în direct, este patronul unei echipe de fotbal importante, care se numește FCSB. De-a lungul anilor am avut meciuri cu mulți, dar mereu am știut cum să depășesc momentele. Nu am nicio problemă că intră Becali, Giovanni, fratele, mătușa lor.

Mi-am dat seama că Gigi Becali nu are prieteni. Nu știu dacă e bine sau e rău. Au fost persoane care au stat la masa mea și apoi mi-au făcut rău. Am început să-l înțeleg. El tratează totul ca pe business. Eu, ca femeie, mai am răbufniri. 

M-a întărit și mai tare disputa cu Gigi Becali. Am zis să las garda jos cu Gigi Becali. Eu l-am susținut. Pentru mine a fost un joc. Este o lecție de viață. Îi mulțumesc că mi-a predat-o. A fost învățătorul meu”, a povestit Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

VIDEO Anamaria Prodan: "Prostituție cât cuprinde! Trebuie să te umilească, să te scuipe și să te bată. Pești și droguri"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.