Tenis

Au găsit-o pe Shuai Peng, jucătoarea de tenis dată dispărută » Unde se afla și ce mesaj a transmis

FOTO: © IOC/Greg Martin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 21 November 2021

Thomas Bach, președintele Comitetului Olimpic Internațional, a purtat o discuție de 30 de minute cu jucătoarea de tenis Shuai Peng (35 de ani, 306 WTA), dată disparută după acuzațiile de viol la adresa unui înalt oficial chinez.

Presa de stat din China a oferit mai multe imagini cu Shuai Peng în ultimele zile, dar mai marii tenisului le-au privit cu scepticism. Temerile cu privire la viața fostului lider mondial din proba de dublu au fost îndepărtate astăzi, după dialogul de jumătate de oră purtat cu reprezentanții Comitetului Olimpic Internațional. 

Ce i-a transmis Shuai Peng lui Thomas Bach

„Ne-a explicat că este în siguranță, sănătoasă și trăiește în locuința sa din Beijing, dar își dorește ca viața sa privată să fie respectată pentru moment. De aceea preferă să își petreacă timpul cu prietenii și familia în acest moment. Va continua să fie implicată în tenis, sportul pe care îl iubește atât de mult”, a fost rezumatul discuției, făcut de Thomas Bach.

Președintele Comitetului Olimpic Internațional a stabilit și o întâlnire cu Shuai Peng, în luna ianuarie a anului viitor, la Beijing.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.