Liga 1

Decisiv în FCSB - Botoșani și sincer la interviuri: „Nu m-a afectat plecarea lui Edi Iordănescu. Dau 10 goluri!”

+18 Foto
FCSB a revenit și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Ianis Stoica (18 ani) s-a adaptat rapid la cerințele noului antrenor și nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu.

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Sunday, 21 November 2021

FCSB a revenit pe final și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

 Internaționalul U20 a spus după partidă că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu. 

Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani 3-1: „Vreau să dau 10 goluri până în play-off”

>

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine.

Eu am fost la lotul național, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. Dar suntem jucători profesioniști și trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori.

Eu nu sunt afectat că a plecat (n.r. Edi Iordănescu), îmi pare rău, pentru că ne atașasem, dar sunt plătit să joc. O fac oricând mă bagă antrenorul. Țelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani, scor 3-1. 

Nu există recunoştinţă la un jucător de fotbal. Sunt foarte puţini cei care suferă după o persoană cu adevărat. Fotbalistul joacă pentru un salariu şi pentru că are o familie de întreţinut
- Mihai Stoica, manager general FCSB

Cum arată clasamentul după FCSB - FC Botoșani 3-1

FCSB rămâne principala urmăritoare a campioanei CFR Cluj. Ajunge la 34 de puncte, 8 sub lider. FC Botoșani rămâne cu 27 de puncte, pe locul 5.

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.