Liga 1

Notele GSP după FCSB - FC Botoșani » Toni Petrea are 3 „corigenți”

+18 Foto
FCSB - FC Botoșani 3-1 // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 noiembrie 2021

FCSB a câștigat pe teren propriu, scor 3-1 cu FC Botoșani, la primul meci din noul mandat al antrenorului Toni Petrea.

Vicecampioana nu o pierde din vedere pe CFR Cluj, echipa care conduce detașat clasamentul Ligii 1 în acest moment. Valentin Gheorghe, Ianis Stoica și Florin Tănase au adus 3 puncte importante pentru FCSB în meciul cu FC Botoșani, după ce oaspeții au fost în avantaj mai bine de 50 de minute.

Note GSP după FCSB - FC Botoșani 3-1 

De altfel, cei 3 marcatori de la FCSB au primit cele mai mari note din tabăra roș-albastră în Gazeta Sporturilor. Pe lângă Florin Tănase, Ianis Stoica și Valentin Gheorghe, cu 7 a fost notat și Octavian Popescu. 

Imediat sub ei au fost Andrei Vlad, Vinicius, Șut și Budescu, în vreme ce „corigenții” lui Toni Petrea au fost Darius Olaru și Claudiu Keșeru, ambii cu 4, plus Ovidiu Popescu, reprofilat fundaș stânga, care a fost notat cu 3!

Oricum, cea mai mare notă a meciului îi aparține unui jucător de la FC Botoșani. Hervin Ongenda, utilizat în poziția de „#9 fals”, a primit nota 8 pentru prestația sa de pe Arena Națională. Singurul din tabăra moldovenilor care a mai trecut de 6 a fost Braun, autorul golului din minutul 25.

La revenirea pe banca lui FCSB, antrenorul Toni Petrea a primit nota 7, în vreme ce omologul său de pe banca Botoșaniului, Marius Croitoru, a primit 5.

Cu o prestație peste medie se poate lăuda și brigada de arbitri formată din „centralul” Horia Mladinovici, plus asistenții Daniel Mitruți și Cosmin Vatamanu. Toți au primit nota 7 în Gazeta de astăzi, care poate fi procurată de la chioșcurile de ziare sau poate fi „răsfoită” în format digital.

VIDEO Valentin Gheorghe, declarații după FCSB - FC Botoșani: „Am avut nevoie de 3 puncte”

>

Citește mai multe știri despre FCSB - FC Botoșani: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.