Campionate

Știrea zilei în Spania: Bayern propune o sumă-record pe nestemata Barcelonei!

Pedri și-a reînnoit contractul cu Barcelona luna trecută, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 noiembrie 2021

Bayern Munchen este dispusă să facă un efort financiar consistent pentru Pedri, de la Barcelona, proaspăt ales Golden Boy 2021. 

Pedri și-a reînnoit contractul cu Barcelona luna trecută. Noua clauză este de un miliard de euro (!), iar Pedri a semnat să rămână în capitala Cataloniei până în 2026. Totuși, nemții sunt dispuși să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l avea pe mijlocașul central în vârstă de 18 ani. 

Bayern vrea să-l ia pe Pedri chiar din această iarnă

Conform AS, Bayern îl vrea pe Pedri din iarna asta sau, cel târziu, din vara anului viitor. Iar pentru asta e dispusă să bată suma-record pentru care a transferat un jucător, adică peste 80 de milioane de euro dați pe Lucas Hernandez, acum doi ani. În plus, echipa bavareză vrea să-l atragă pe Pedri cu un salariu de 4x mai mari ca la Barcelona. 

Bayern speră să profite de situația delicată în care se regăsește Barcelona, care a fost nevoită să renunțe chiar și la Lionel Messi la începutul sezonului din cauza problemelor financiare. 

Pedri este Golden Boy 2021, iar locul 5 din clasament e tot la Barcelona

  • Tânărul mijlocaș spaniol a adunat 52 de apariții pentru Barcelona în sezonul 2020/2021, pe care clubul blaugrana l-a încheiat cu un trofeu, Cupa Spaniei.
  •  În total, a înscris 4 goluri și a pasat decisiv la alte 6 reușite. În martie 2021, Pedri a debutat la prima reprezentativă a Spaniei, pentru care a adunat deja 10 meciuri.
  • Pe 2 în clasamentul Golden Boy 2021 a ieșit Jude Bellingham (18 ani), mijlocaș central la Borussia Dortmund, iar podiumul a fost completat de Jamal Musiala (18 ani, mijlocaș ofensiv), de la Bayern Munchen.
  • Următorii 2? Florian Wirtz (18 ani, mijlocaș ofensiv la Bayer Leverkusen) și Gavi (17 ani, mijlocaș central la Barcelona).

>

Citește mai multe știri din La Liga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.