Liga 1

Presa din Anglia anunță: „Arsenal se interesează de Ianis Stoica!” » Becali: „Iau bani mulți”

Arsenal, locul 5 din Premier League, ar fi interesată de Ianis Stoica (18 ani, atacant), noua „perlă” de la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 noiembrie 2021

Arsenal, locul 5 din Premier League, ar fi interesată de Ianis Stoica (18 ani, atacant), noua „perlă” de la FCSB. 

„A marcat 6 goluri în ultimele 14 meciuri și are parte de un sezon uimitor”, notează The Sun, publicația care a anunțat interesul lui Arsenal. 

Jurnaliștii englezi îl citează și pe Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor: „Nu e de vânzare acum. Ar putea fi peste un an sau doi, dar nu acum”

„E capabil să evolueze atât ca atacant central, cât și ca mijlocaș ofensiv”, mai scrie The Sun.

VIDEO. Ianis Stoica, decisiv în FCSB - Botoșani și sincer la interviuri

>

FCSB a revenit pe final și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

Internaționalul U20 a spus după partidă că nu este afectat de plecarea lui Edi Iordănescu.

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine.

Eu am fost la lotul național, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. Dar suntem jucători profesioniști și trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori.

Eu nu sunt afectat că a plecat (n.r. Edi Iordănescu), îmi pare rău, pentru că ne atașasem, dar sunt plătit să joc. O fac oricând mă bagă antrenorul. Țelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani, scor 3-1.

Și eu cred că voi lua bani mulți, profilul lui e de nouar, toți mi-au spus, și MM, și antrenorii, chiar și Edi. M-am bucurat că e nouar, că de nouar duce lipsă lumea asta. E puternic, are fizic, e înalt, are forță, apare și în fața porții, e inteligent, zici că are 23 de ani
Gigi Becali, patron FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.