Liga 1

Cornel Dinu, devastator la adresa transferurilor de la Dinamo: „Niște recruți refuzați în pacte militare” » Fotbalistul de la Voluntari care l-a impresionat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 noiembrie 2021

FC Voluntari a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în ultimul meci al rundei #16 din Liga 1. Cornel Dinu, fost mare jucător și antrenor al alb-roșiilor, a criticat dur noile transferuri ale echipei.

„Achiziţiile sunt ceva între pactul de la Varșovia şi NATO, nişte recruţi refuzaţi în alte pacte militare. El încearcă să-l scuze pe Gluhakovic, de unde o fi apărut? Din spaţiul Balcanic, dar nu are nicio scuză la felul în care a pătruns Voluntari la golul de 2-1, marcat de Gheorghe. 

Trecutul se plăteşte scump, dacă te uiţi la Gheorghe. E crescut de Dinamo şi acum zburdă”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Situaţia lui Dinamo e cruntă. Nu credeam că în istoria ultimilor ani o echipă de prestigiu ca Dinamo poate avea un asemenea palmares. În istoria lui Dinamo nu mai există aşa ceva
Cornel Dinu

Cornel Dinu: „Tamaș e superior tuturor jucătorilor de la Dinamo”

Dinu l-a lăudat pe Gabi Tamaș, fundașul central al celor de la Voluntari, fiind de părere că este mai bun decât toți fotbaliștii din lotul actual al lui Mircea Rednic.

„Am remarcat o abilitate a lui Rednic. Să aşeze o pace asupra unei catastrofe de joc a echipei. A spus că echipa arată bine fizic. Eu sunt în stare să pun rămăşag, deși n-am avut-o pe asta cu pariurile şi e foarte bine, să cred că, în eventuale probe fizice, Tamaş, la 38 de ani, e superior tuturor jucătorilor de la Dinamo. 

De la viteză, rezistenţă şi la cât rezistă la masă. Baţi şi clubul Dinamo, cred”, a mai precizat Cornel Dinu.

Dinamo, fără victorie de la revenirea lui Mircea Rednic

Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 5 cu o execuție superbă. Torje a înălțat o minge peste fundașii ilfovenilor, balonul a ajuns la Sorescu, iar jucătorul „câinilor” a semnat o finalizare spectaculoasă: din voleu, Deian a plasat perfect la colțul lung!

Avantajul oaspeților nu a durat decât până în minutul 19, când Vadim Rață a transformat din fața porții centrarea primită de la Ricardinho.

Dinamo, fără victorie în Liga 1 din 2 august, a fost răpusă de Ion Gheorghe, un produs al „câinilor”. În minutul 65, mijlocașul a profitat de respingerea greșită a lui Gluhakovic și l-a judecat la „scurt” pe Iliev.

Dinamo rămâne penultima în Liga 1, la 6 puncte de de primul loc de baraj și la 8 lungimi în urma poziției care i-ar permite 100% rămânerea în Liga 1. Dincolo, FC Voluntari, revelația acestui sezon, urcă pe 4 și o egalează pe Universitatea Craiova la puncte (28).

Cele mai tari imagini din FC Voluntari - Dinamo:

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.