Liga 1

Cornel Dinu: „Un apropiat de FCSB a recomandat pariul «2 pauză, 1 final» cu FC Botoșani. A luat 120 de milioane, era să cad de la masă!”

Cornel Dinu a declarat în direct la TV că o persoană din anturajul FCSB i-a transmis cuiva să parieze pe meciul vicecampioanei cu FC Botoșani (3-1) următorul scenariu: 2 pauză, 1 final. „Procurorul” nu a dezvăluit nume.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 noiembrie 2021

Cornel Dinu a declarat în direct la TV că o persoană din anturajul FCSB i-a transmis cuiva să parieze pe meciul vicecampioanei cu FC Botoșani (3-1) următorul scenariu: 2 pauză, 1 final. „Procurorul” nu a dezvăluit nume.

După 45 de minute, FC Botoșani conducea cu 1-0 pe Arena Națională. Golurile gazdelor au venit după minutul 75.

Pe de-o parte, Dinu a susținut că lui i s-a părut un meci corect: „Botoşani a făcut un pas în spate interpretabil şi FCSB a făcut două schimbări care au schimbat rezultatul pe final. În ciuda amiciţiei dintre cele două echipe, mi s-a părut un joc corect”.

Cornel Dinu: „Un apropiat de FCSB a recomandat pariul 2 pauză, 1 final cu FC Botoșani”

Apoi, fostul mare jucător al lui Dinamo a povestit amănunte grave. „Azi am auzit o variantă... era să cad de la masă! I s-a spus cuiva de către unul foarte apropiat de FCSB să joace 2 pauză, 1 final. Și a jucat 10 milioane (n.r. - 1.000 de lei) și a luat 120 de milioane (n.r. - 12.000 de lei).

Cel care i-a dat pontul e un negustor şi fost jucător de la FCSB. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalului”, a declarat Dinu, potrivit Telekom Sport.

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Folclorul ăsta n-are niciun fundament”

Pe aceeași temă, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, i-a răspuns azi lui Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova care a ironizat meciul dintre moldoveni și FCSB, câștigat de bucureșteni cu 3-1.

„Tot folclorul ăsta dintre FCSB și Botoșani n-are niciun fundament. Alții, care sunt orbiți de scenarii, pot să spună ce vor. Dar dacă ai minte în cap, nu te poți gândi la așa ceva. Noi, la 1-1, am vrut să câștigăm, ne-am dus peste ei”, a declarat Iftime în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Despre meci, Iftime a spus: „Sunt dezamăgit de rezultat, nu supărat. Ne-am obișnuit să fim în control și apoi am adormit. Botoșani a vrut să joace fotbal aseară, a reușit o perioadă, dar caracteristicile echipei mici se văd când te doare mai tare”.

Sorin Cârțu, ironic: „FCSB - Botoșani? L-am mai văzut”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele CSU Craiova, a răspuns ironic atunci când a fost întrebat despre meciul dintre FCSB și FC Botoșani.

Oficialul lui CSU Craiova n-a rezistat să nu trimită săgeți către ambele cluburi. „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa...”, a spus Cârțu la Pro X.

VIDEO Valentin Gheorghe, declarații după FCSB - FC Botoșani: „Am avut nevoie de 3 puncte”

>

Citește și alte articole din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.