Liga 1

Notele GSP după FC Voluntari - Dinamo: prestație catastrofală pentru fundașul dreapta transferat de Rednic

+40 Foto
FC Voluntari - Dinamo // foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 noiembrie 2021

Dinamo a început returul sezonului regulat al Ligii 1 cum nu se poate mai rău. La Voluntari, trupa lui Mircea Rednic a fost răpusă de gazde, scor 1-2.

Deși a început meciul cu doi dintre jucătorii transferați de el titulari, Mircea Rednic nu a reușit să obțină prima victorie oficială de la revenirea la Dinamo. De altfel, unul dintre jucătorii pe care „Puriul” a mizat este fundașul dreapta Petar Gluhakovic, care a avut o prestație sub nivelul echipei.

Notele GSP după FC Voluntari - Dinamo: Petar Gluhakovic, cel mai slab 

El a greșit la ambele goluri și, ca atare, a primit cea mai mică notă a meciului în Gazeta Sporturilor de astăzi, 3. Gluhakovic nici nu a terminat meciul pe teren, fiind înlocuit cu Cătălin Țîră în minutul 71.

La Dinamo, doar doi alți jucători au mai avut note sub 5. Este vorba despre vârful Ivanovski și mijlocașul ofensiv Bani, ambii notați cu 4. Cel mai bun dinamovist a fost Deian Sorescu, autorul unui gol de generic, căruia i-a fost atribuit calificativul 7.

Jucătorii de la FC Voluntari s-au bucurat de note mai mari decât adversarii lor de luni seara. Unul dintre ei, Vadim Rață, autorul golului egalizator, a primit chiar 8! Imediat sub el, cu 7, Ion Gheorghe și Ricardinho. De altfel, trupa antrenată de Liviu Ciobotariu a avut doar trei jucători cu nota 5: portarul Mihai Popa, fundașul Ulrich Meleke și atacantul Marcelo Lopes.

4este nota primită de antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. Liviu Ciobotariu a fost notat cu 7

VIDEO » Iuliu Mureșan, după FC Voluntari - Dinamo: „Este un blocaj mental la echipă”

>

Citește mai multe știri despre FC Voluntari - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.