Nationala

Gică Hagi, noi detalii despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Cred că am făcut bine că am refuzat naționala”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 noiembrie 2021

Gică Hagi, acționarul majoritar și antrenorul clubului Farul, a oferit noi detalii despre discuția cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, despre postul de selecționer.

„Regele” a vrut să lămurească situația în care se află și a dezvăluit că în timpul discuției cu Burleanu i-a spus că nu poate prelua naționala atât timp cât este acționar majoritar la Farul.

Gică Hagi dă noi detalii despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu: „Cred că am făcut bine că am refuzat naționala”

„Președintele a ținut să ne vedem. A dorit și a insistat să preiau naționala, cu proiectul meu.  Cred că am făcut bine că am refuzat naționala. 

Din păcate, i-am zis la discuții că nu pot să fac nicio concesie. Președintele a insistat foarte bine. A zis să punem avocații să lucreze câteva zile, să vedem dacă se poate. Eu vreau ca lucrurile să fie clare.

Îmi doresc să antrenez o echipă națională și un club mare. Dar nu pot lua echipa naționala până nu vând acțiunile. Sunt acționar majoritar la un club și nu pot fi selecționer, chiar dacă îmi doresc. 

Da, am fost dorit. Am fost ofertat. Președintele m-a dorit mult, iar eu îmi doream. Era o onoare. Dar una e dorința, alta e putința. Nu am lăsat loc de interpretări. Era logic să ne vedem și să-i spun în față. Am stat cu dânsul și i-am explicat. Dânsul credea că se poate, dar uite că nu se poate. Eram onorat, dar nu pot”, a spus Gică Hagi la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO Șoavă, poveste amuzantă cu Boloni: „Ne-a pus să alergăm la 3 dimineața”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.