Media

Tudorel Stoica, momente emoționante la „Prietenii lui Ovidiu”: „Trăiesc cu rana asta în suflet și, chiar dacă o să mor, n-o să se închidă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 noiembrie 2021

Ediție eveniment în această seară la „Prietenii lui Ovidiu”, de la ora 20:00, pe GSP.ro. Invitat este fostul mare fotbalist, Tudorel Stoica!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

De șapte ori campion al României, cu cinci Cupe ale României în palmares, dar și cu Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei în CV, Tudorel Stoica face mărturisiri incredibile, în studioul Gazetei Sporturilor.

O ediție eveniment ce nu trebuie ratată, cu un personaj care apar extrem de rar în studiourile emisiunilor de profil. Totul despre cele mai mari probleme ale carierei, dar și-un moment de-o sinceritate rară al celui care a ratat finala Cupei Campionilor Europeni din 1986.

CITEȘTE ȘI: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.