Publicitate

Manchester City - PSG: Guardiola vrea revanșa în fața lui Messi! Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 November 2021

Manchester City - PSG reprezintă capul de afiș al rundei cu numărul 5 din grupele UEFA Champions League! Confruntarea va avea loc miercuri, de la 22:00, și va reprezenta prilejul perfect pentru Pep Guardiola să-și ia revanșa în fața lui Leo Messi.

În tur, PSG a câștigat cu 2-0, la Paris, după golurile semnate de Gueye și Messi, provocând singura înfrângere a lui Manchester City în acest sezon din Liga Campionilor. Totuși, City e în fruntea grupei, cu 9 puncte, profitând de cele două remize făcute de PSG, cu Brugge (1-1) și Leipzig (2-2).

Înaintea duelului direct, City și PSG au mers perfect în competiția internă. Trupa lui Guardiola a bifat două victorii la zero, cu Manchester United (2-0) și Everton (3-0), în timp ce campioana Franței a câștigat tot de două ori, cu Bordeaux (3-2) și Nantes (3-1). 

Va fi a 6-a întâlnire directă între City și PSG în UEFA Champions League: trei victorii pentru Manchester City (1-0, 2-1, 2-0), un succes pentru PSG (2-0) și o remiză (2-2). Pariorii pot profita dacă în partida Manchester City - PSG vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii AICI)!

  • Kevin De Bruyne e în carantină și va rata derby-ul cu PSG;
  • Bernat, Draxler și Rapinha sunt absențele lui Pochettino;
  • Mbappe va bifa al 50-lea meci în Liga Campionilor;
  • Cu 15 goluri marcate, City are al 2-lea cel mai bun atac din Ligă, după Bayern (19 goluri).

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Manchester City - PSG a fost mărită la 50, în loc de 1,60. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.