Nationala

Întâlnirea FRF - Răzvan Lucescu, un bluf? Florin Prunea: „De fapt, vor un antrenor slugarnic și ieftin. Stoichiță e perfect”

Florin Prunea

Articol de Marius Mărgărit  —  miercuri, 24 noiembrie 2021

Fostul internațional Florin Prunea (53 de ani), contestatar vehement al administrației Răzvan Burleanu, critică ultima mișcare a președintelui FRF, aceea de a merge la Salonic pentru a discuta cu Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK.

Cu prima reprezentativă rămasă fără selecționer după ce mandatul lui Mirel Rădoi a ajuns la final, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a mers la Salonic alături de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației. Cei doi s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu, ceea ce a reprezentat o pierdere timp în opinia lui Florin Prunea.

Florin Prunea: „Cum își puteau închipui Burleanu și Stoichiță că vine Lucescu la națională?”

„E doar o chestie de imagine că s-au dus la Răzvan Lucescu, că vezi Doamne, ei lucrează să caute selecționer. N-au nicio strategie, cum își puteau închipui că ar putea veni Răzvan, care are un salariu foarte mare acolo? Să vezi acum ce mult o să-i coste a treia variantă. Eu, în locul respectivului antrenor, i-aș întreba: «de ce ați venit așa târziu la mine? Înseamnă că nu m-ați vrut»”, a spus Prunea pentru GSP.ro.

Florin Prunea: „Vor un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. Stoichiță se încadrează”

Ulterior, Prunea a numit 4 caracteristici pe care - susține el - selecționerul ideal în viziunea lui Răzvan Burleanu și FRF le are: 

„Ei vor să caute un antrenor cuminte, ascultător, slugarnic și ieftin. De ce nu-i dă o șansă și lui Stoichiță? Că merită. Plus că se încadrează perfect în cele 4 criterii de care am zis”.

VIDEO » Florin Prunea, dezvăluire după 27 de ani de la coșmarul cu Suedia: „Nea Puiu, eu nu ies. Uite ce-i aici! Mă omoară ăștia!”

>

Mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.