Liga 1

Gigi Becali, prima reacție, după ce Mustață a afirmat că i-a trimis oferta pentru FCSB

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 24 November 2021

Gigi Becali a reacționat în această seară, pentru GSP.ro, după ce Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, a susținut că că a trimis o ofertă pentru a cumpăra clubul.

Suporterii FCSB insistă cu planul de a cumpăra echipa de la Gigi Becali, cel care spusese că ar fu dispus să renunțe la brand în schimbul a 10 milioane de euro. Mustață a vorbit despre o ofertă scrisă trimisă pe adresa clubului, însă patronul echipei îi taie elanul, într-o reacție pentru GSP.ro. 

Gigi Becali reacționează, după anunțul lui Mustață: „Nu am timp de prostiile lui!”

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață!

Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a declarat Gigi Becali pentru Gazetă. 

Ce spusese Mustață

„Nu știu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puțină reținere, ca să nu se înțeleagă greșit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim și mâine un accept. Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. 

E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. - miercuri, 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc.

Pe hârtie nu apar numele potențialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidență, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor. 

Când se primește confirmarea de la club, că se vinde, atunci toți suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem și pe Helmuth Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să știm ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?». Dacă Becali dorește să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii și toate detaliile.

 Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociației Salvați Steaua”, a declarat Mustață la Radio Sport Live. 

VIDEO Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani: „Suntem jucători profesioniști, ne facem treaba cu orice antrenor”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.