Handbal

Norvegienii cer excluderea lui Tadici din handbal, după derapajul de la ultimul meci: „Scandalos!”

Televiziunea norvegiană TV2 cere excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal, după repetatele derapaje comise la adresa handbalistelor de la Zalău. Și Amanda Kurtovic, interul de la CSM București, a avut un mesaj dur.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 noiembrie 2021

Televiziunea norvegiană TV2 cere excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal, după repetatele derapaje comise la adresa handbalistelor de la Zalău. Și Amanda Kurtovic a avut un mesaj categoric în acest caz. 

În toamnă, Gheorghe Tadici a fost suspendat 8 etape după ce și-a jignit într-un mod imposibil de reprodus jucătoarele. Revenit mai devreme pe bancă, după ce pedeapsa i-a fost redusă la apel, antrenorul Zalăului a bruscat-o week-end-ul trecut pe Alexandra Vrabie (extremă, 21 de ani), în timpul victoriei cu SCM Rm. Vâlcea, scor 21-20. 

Televiziunea norvegiană TV2 a preluat imaginile publicate ieri pe GSP.ro și atrage atenția asupra comportamentului lui Tadici. 

Norvegienii cer excluderea lui Gheorghe Tadici din handbal

Bent Svele, fost handbalist norvegian de națională, actualmente expert la postul TV2, cere excluderea lui Tadici din handbal. 

„Sunt niște imagini triste. E îngrozitor că lui Tadici încă îi sunt permise aceste lucruri. E scandalos! E momentul ca cineva să îl oprească, acum și pentru totdeauna. E un tratament inacceptabil la care le supune pe jucătoare. Face asta de ani buni, chiar sperăm că s-a liniștit. Rusul Trefilov avea un comportament asemănător, dar nu l-am văzut să aplice corecții fizice”, a spus Svele, conform TV2

Bent Svele, handbalist cu 343 de goluri în naționala Norvegiei

Amanda Kurtovic, interul de la Brăila, fost la CSM București, a reacționat la rândul ei la vederea imaginilor în care Tadici o bruschează pe Vrabie. A scris pe Instagram: „Scoateți-l de aici pe omul ăsta dezgustător! Săracele fete”.

VIDEO Gheorghe Tadici o bruschează pe Alexandra Vrabie

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.