Nationala

Irlanda de Nord a trimis Elveția la Mondial, iar acum a primit cadoul! » Selecționerul l-a împachetat personal, în timp ce fredona „Sweet Caroline”

Murat Yakin (47 de ani), selecționerul Elveției, a împachetat personal 9.3 kilograme de ciocolată și le-a trimis cadou în Irlanda de Nord, în semn de mulțumire pentru ajutorul oferit în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 noiembrie 2021

Murat Yakin (47 de ani), selecționerul Elveției, a împachetat personal 9.3 kilograme de ciocolată și le-a trimis cadou în Irlanda de Nord, în semn de mulțumire pentru ajutorul  oferit în campania pentru calificarea la Campionatul Mondial. 

Elveția s-a calificat direct la Campionatul Mondial, profitând de un rezultat mare scos de reprezentativa Irlandei de Nord, un 0-0 cu Italia, în runda decisivă. Elvețienii nu au trecut cu vederea ajutorul primit și s-au revanșat, cum altfel, dacă nu cu celebra ciocolată elvețiană. 

VIDEO Elveția, cadou delicios pentru reprezentativa Irlandei de Nord

Selecționerul Murat Yakin s-a ocupat personal de împachetarea cadoului. Pe acordurile melodiei lui Neil Diamond, „Sweet Caroline”, selecționerul Elveției a umplut un colet cu 9.3 kilograme de ciocolată, reprezentând cele 93 de minute în care nord-irlandezii au rezistat în fața Italiei. A intrat apoi pe site-ul Federației de la Belfast, a copiat adresa și a expediat pachetul.

Elveția va participa la al 5-lea turneu final mondial consecutiv. La precedentele două ediții, elvețienii s-au oprit în faza optimilor de finală.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.