Nationala

MM râde de întâlnirea Burleanu - Răzvan de la Salonic » Două „scenarii” avansate în direct de managerul FCSB

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat într-o notă ironică întâlnirea dintre reprezentanții FRF și Răzvan Lucescu, de la Salonic.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 November 2021

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a comentat într-o notă ironică întâlnirea dintre reprezentanții FRF și Răzvan Lucescu, de la Salonic. 

Președintele Federației Române de Fotbal s-a deplasat marți, alături de Mihai Stoichiță, la Salonic, pentru a discuta cu antrenorul lui PAOK posibilitatea de a prelua „naționala”. Inițiativa s-a soldat cu un refuz clar din partea lui Lucescu jr.. La 24 de ore distanță, managerul de la FCSB a comentat amuzat demersul federalilor. 

Mihai Stoica este sigur că tentativele lui Răzvan Burleanu de a-i aduce la națională pe Gică Hagi și pe Răzvan Lucescu au fost sortite eșecului încă din start. 

Mihai Stoica: „Răzvan Lucescu nu poate să vină la națională”

„Răzvan Lucescu nu putea să vină la națională, are un salariu bun la PAOK și a intrat deja într-un hall of fame. Țineți minte ce a spus Bafetimbi Gomis, că Răzvan Lucescu este cel mai bun antrenor alături de care a lucrat. Luați CV-ul lui Gomis și înțelegeți de ce spun că Răzvan a intrat într-un hall of fame. 

Cred că ar fi Răzvan Lucescu un selecționer bun, dar e sub contract. Pentru Răzvan, la 52 de ani, nu mai e o provocare echipa națională, pentru că are o altă cotă, poate merge să lucreze pe 2-5 milioane de euro, fără probleme”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Mihai Stoica, ironii după întâlnirea Burleanu - Răzvan Lucescu

Mihai Stoica a continuat într-o notă amuzantă și a oferit două scenarii comice despre întâlnirea de la Salonic: „Poate s-au dus să îl vadă la antrenament pe Cristi Ganea, că și el joacă în Salonic (n.r. la Aris). Poate a fost un City Break, să se cunoască mai bine (n.r. Burleanu și Stoichiță).De ce nu? A fost dezlegare la pește ieri. Fructele de mare sunt extrordinare la Salonic”.

VIDEO Clauza care i-a pus-o Burleanu și Pițurcă la echipa națională: „Voi vreți calificare sau locul 1 în grupă?”

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.