Liga 1

Mircea Rednic l-a pus la punct pe Steliano Filip: „Mă încurca, da. El s-a născut titular...”

Mircea Rednic (59 de ani) a explicat de ce l-a scos pe Steliano Filip (27 de ani) din lotul pentru meciul cu FCU Craiova.

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  joi, 25 noiembrie 2021

Mircea Rednic (59 de ani) a explicat de ce l-a scos pe Steliano Filip (27 de ani) din lotul pentru meciul cu FCU Craiova. 

  • Dinamo - FCU Craiova se joacă vineri, de la ora 20:30, în primul meci al etapei cu numărul 17. 

Steliano Filip nu face parte din lotul covocat de Mircea Rednic pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Fotbalistul „câinilor” a contestat poziția oficială a clubului, dar a fost pus la punct de antrenor. 

VIDEO Mircea Rednic îl pune la punct pe Steliano Filip

>

„Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot.

Am avut dreptate și cu Sorescu, legat de post. Ei trebuie să asculte și de antrenor. Nici el, nici Sorescu nu au calitățile de a juca fundaș. Trebuie să respecte și să execute ce spune antrenorul”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă. 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - FCU Craiova 

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.