Liga Campionilor

Trei nume legendare din fotbalul mondial explică de ce PSG nu poate câștiga Liga Campionilor: „Pochettino trebuie să plece mâine!”/ „N-am văzut în viața mea așa ceva”

Rio Ferdinand (43 de ani), Thierry Henry (44 de ani) și Jamie Carragher (43 de ani) o exclud pe PSG din lupta pentru trofeul Ligii Campionilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 noiembrie 2021

Rio Ferdinand (43 de ani), Thierry Henry (44 de ani) și Jamie Carragher (43 de ani) o exclud pe PSG din lupta pentru trofeul Ligii Campionilor. 

Cele 3 legende ale fotbalului mondial îi acuză pe Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar de indolență și îl sfătuiesc pe Mauricio Pochettino să părăsească urgent echipa. 

De ce crede Ferdinand că PSG nu are șanse în Liga Campionilor

Întreaga dezbatere a pornit de la o fază analizată de Rio Ferdinand, fostul mare fundaș al lui Manchester United. În momentul unui atac pozițional al lui Manchester City, Messi, Mbappe și Neymar priveau de la centrul terenului cum 7 colegi se apără în fața a 8 adversari. 

@btsport

Rio says Neymar, Messi, and Mbappe's lack of defensive effort means PSG wont win the #ucl #psg #neymar #messi #mbappe #championsleague #football

♬ she knows - favsoundds

Ferdinand a comentat momentul: „Nu am jucat în viața mea într-o echipă în care să văd sau să permit așa ceva. Oricât de buni ar fi cei 3, și nu le poți nega calitățile, nu poți câștiga trofeele importante în modul ăsta. Ca jucător, dar și ca manager, trebuie să faci mai mult”.

Pochettino, sfătuit să plece de la PSG

Jamie Carragher, fostul apărător al lui Liverpool, a fost contrariat de imaginile văzute și a exclamat: „Pochettino trebuie să plece de la acel club! Are șansa să meargă la Manchester United și trebuie să o facă. Eu aș face-o chiar mâine! Din cauza celor 3 trebuie să o facă”.

Știți de unde vine frustrarea? Cei din spate sunt frustrați când văd că ceilalți nu se retrag. În fotbalul modern e imposibil sa te aperi cu doar 7 jucători, oricât de mare ai fi.

- Thierry Henry, campion mondial cu Franța în 1998

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.