Handbal

Dinamo - Flensburg 20-28 » O nouă înfrângere pentru „dulăi” în Liga Campionilor

+9 Foto
Dinamo - Flensburg 20-28

Articol de Raed Krishan (foto)  —  joi, 25 noiembrie 2021

Dinamo a pierdut și returul cu Flensburg din Liga Campionilor, scor 20-28, într-un meci în care elevii lui Xavi Pasqual au rezistat doar o repriză.

Pe ultimul loc înaintea meciului, elevii lui Xavi Pasqual au rezistat o repriză în fața vicecampioanei Germaniei. În prima parte, cele două au mers cap la cap, cea mai mare diferență între cele două formații fiind de doar 2 goluri. 14-14 scorul pauzei, cu o prestație foarte bună din partea dinamoviștilor. 

Repriza secundă a adus declinul însă pentru „dulăi”, de la scorul de 15-15 oaspeții au marcat 4 goluri consecutive. Elevii lui Pasqual au ratat atacuri unul după altul și ajunseseră la 11 minute fără gol marcat. Portarul nemților, Buric, a prins o zi mare și a parat incredibil aruncările dinamoviștilor. 

Flensburg a rămas la conducerea partidei și s-a distanțat la 6 goluri cu 10 minute înainte de final, 23-17. Germanii au continuat să se distanțeze și au terminat meciul cu 8 goluri avantaj, scor final 28-20 în favoarea lor.

Cu această înfrângere, Dinamo rămâne pe ultima poziție în Grupa B, cu doar 4 puncte după 8 meciuri disputate. Pentru elevii lui Xavi Pasqual va urma meciul cu Veszprem din deplasare.

Citește alte știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.