Liga 1

Becali susține că a primit o ofertă uriașă pentru Ianis Stoica! Ce le-a răspuns „tunarilor”

Ianis Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 noiembrie 2021

Gigi Becali a comentat interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica (18 ani), noua „perlă” a celor de la FCSB.

După ce jurnaliștii britanici de la The Sun au anunțat că „tunarii” sunt pe urmele tânărului atacant, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a dezvăluit că a primit deja o ofertă impresionantă pentru Stoica, de la Arsenal.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. ofertă) pe Ianis Stoica. Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a declarat Becali potrivit as.ro.

Și eu cred că voi lua bani mulți, profilul lui e de nouar, toți mi-au spus, și MM, și antrenorii, chiar și Edi. M-am bucurat că e nouar, că de nouar duce lipsă lumea asta. E puternic, are fizic, e înalt, are forță, apare și în fața porții, e inteligent, zici că are 23 de ani
- Gigi Becali despre Ianis Stoica

Ianis Stoica vrea să o „trădeze” pe Anamaria Prodan

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, din nou, Giovanni Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare. 

Tânărul atacant și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Giovanni, iar asta va duce la un nou conflict. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man. Impresara amenință că printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului.

Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Impresara mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

VIDEO. Ianis Stoica, decisiv în FCSB - Botoșani și sincer la interviuri

>

FCSB a revenit pe final și a câștigat meciul cu FC Botoșani, scor 3-1. Introdus în minutul 69, în locul lui Cordea, Ianis Stoica a marcat golul de 2-1, în minutul 86, dintr-o pasă ideală a lui Budescu.

„Jocul are 90 de minute, nu trebuie să te relaxezi nicio clipă. Visam la acest lucru, dau 100% la antrenamente, mă pregătesc foarte bine. Vreau să îmi ajut echipa. E important ca cei care intră de pe bancă să o facă bine. Eu am fost la lotul național, nu am fost aici când s-a schimbat antrenorul. 

Dar suntem jucători profesioniști și trebuie să ne facem treaba indiferent de clauze, de antrenori. Țelul meu este să ajung la 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus Ianis Stoica, după FCSB - FC Botoșani, scor 3-1.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.