Liga 1

„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”

Dan Petrescu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 noiembrie 2021

Randers a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-1, iar campioana României este eliminată matematic din Conference league! Daniel Pancu (44 de ani) laudă jocul formației daneze și îl atacă pe Dan Petrescu pentru stilul său defensiv.

  • Cu o etapă înainte de finalul grupei, CFR este OUT din Conference League. 
  • După 5 meciuri, campioana României ocupă locul 4 în grupa D, având un singur punct acumulat. 
  • Trupa lui Dan Petrescu a fost surclasată în această toamnă de Alkmaar (locul 12 din Olanda), Randers (locul 4 din Danemarca) și Jablonec (locul 13 din Cehia).
  • CFR mai are de jucat doar cu Jablonec, peste două săptămâni.

„Indiscutabil, o victorie absolut meritată, știm foarte bine că realitatea din fotbalul românesc asta e în momentul de față, nu putem să ne ascundem. Randers e genul de echipă care provine dintr-un campionat ofensiv, în care se marchează multe goluri. 

Nu mai sunt la modă nici antrenorii defensivi, nici echipele defensive. M-am uitat pe ultimele 10 jocuri ale lor (n.r. - ale lui Randers), au 20 de goluri marcate, asta au promovat și în seara asta. Măcar, dacă nu reușesc să câștige, te bucuri de fotbal, aduci mulți oameni în careu. Randers e neînvinsă”, a zis Daniel Pancu la Digi Sport Special.

CFR Cluj, învinsă și de Randers!

CFR era aproape să lovească prima împotriva lui Randers, când centrarea lui Camora a fost deviată și a „mușcat” din transversală (3). Apoi, danezii au preluat în totalitate controlul și numai intervențiile lui Bălgrădean au ținut-o în cărți pe campioana noastră din ultimii 4 ani.

Inevitabilul s-a produs până la urmă în repriza a doua. Kamara a profitat de neatenția lui Camora și a deschis scorul (68).

De nicăieri, Ciprian Deac a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap (72), însă Bălgrădean a fost bătut 4 minute mai târziu de Piesinger - lovitură liberă de la mare distanță executată perfect de fundașul austriac.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.