Nationala

Dumitru Dragomir anunță următorul selecționer al României: „Federația l-a ales”

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 noiembrie 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, susține că Adrian Mutu (42) este alesul Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al primei reprezentative, deși „Briliantul” a declarat joi că „nu m-a întrebat nimeni de națională”.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a purtat o discuție de câteva ore cu Gică Hagi, încercând să-l convingă să preia rolul de selecționer. Refuzat, a mers la Salonic, unde a discutat cu fostul selecționer Răzvan Lucescu. Cum antrenorul de la PAOK nu s-a declarat dispus să părăsească echipa elenă, FRF s-a reorientat și ar fi ales viitorul selecționer. 

Este vorba despre Adrian Mutu, conform spuselor lui Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF. 

Dumitru Dragomir: „FRF l-a ales pe Adrian Mutu”

Întrebat la Pro X dacă are informații despre viitorul selecționer, Dragomir a spus: „Adrian Mutu. Rezervă, Edi Iordănescu. Dar Federația l-a ales deja pe Mutu”. 

Adrian Mutu este liber de contract de aproape două luni. Pe 4 octombrie, a demisionat de la cârma FCU Craiova, echipă alături de care a câștigat doar 3 dintre cele 12 meciuri jucate.

Înainte de aventura de la Craiova, Mutu a antrenat reprezentativa U21 a României pentru 7 meciuri. Bilanțul? 3 victorii, 3 egaluri și un eșec, locul 3 în grupa A de la Campionatul European U21 din 2021.

Adrian Mutu, la FCU Craiova

Ce spune Adrian Mutu despre postul de selecționer

Joi, întrebat despre situația băncii tehnice a naționalei, „Briliantul” s-a declarat măgulit de faptul că numele său este menționat pe lista posibililor viitori selecționeri.

„Văd și eu și îmi face plăcere să fiu pe această listă, între atâția antrenori buni ai noștri. Deocamdată nu m-a întrebat nimeni și nici nu cred că o va face. În afara de ce citesc în ziare, eu sunt puțin informat, văd contactele pe care cei din Federație le au cu alți antrenori și în rest, în ceea ce mă privește pe mine, nimic.

Cred că a fost o mișcare bună a FRF, am aceeași părere, Hagi ar trebui să fie antrenorul echipei naționale în acest moment”, a spus Mutu emisiunea la „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

DEZBATEREA ZILEI » Cine va fi noul antrenor al echipei naționale?

>

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.