Liga 1

Ionuț Chirilă, pe făraș: „Nu am răbdare 6 luni, cum vrea el. Regret că l-am adus”

Antrenorul Ionuț Chirilă, 55 de ani, are zilele numărate la Academica Clinceni.

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 26 noiembrie 2021

Antrenorul Ionuț Chirilă, 55 de ani, are zilele numărate la Academica Clinceni.

Iulian Stoica, președintele ilfovenilor, l-a criticat pe Chirilă și a anunțat că va lua o decizie în privința lui cel mai târziu luni, după meciul Academicii împotriva CFR-ului.

Președintele Academicii Clinceni: „Nu am răbdare cu Ionuț Chirilă”

„S-a pus deja problema postului lui Chirilă. Eu nu am răbdare 6 luni, cum vrea el! Soarta lui se va decide zilele următoare. Dacă nu mâine, după jocul de la Cluj, cu CFR”, a declarat conducătorul ilfovenilor pentru GSP.

„Sunt total nemulțumit! Nu s-a făcut nimic de când a venit!”, mai spune Iulian Stoica. El dezvăluie și alibiul lui Chirilă: „Dă vina pe condițiile de la Clinceni, însă doar vreo 5-6 echipe din Liga 1 au bază și terenuri de pregătire mai moderne decât noi.

El probabil a avut supercondiții pe unde a mai antrenat... Să vedem ce se va întâmpla mâine. În orice caz, regret că l-am numit antrenor”, a conchis președintele Clinceniului.

Academica Clinceni, în criză

Ionuț Chirilă a fost numit pe 21 septembrie antrenorul Clinceniului. La primul meci, antrenorul a bifat și primul eșec. În „16”-imile Cupei, Academica a cedat pe terenul lui FC Buzău (Liga 2), scor 1-2, la capătul unui meci decis după două reprize de prelungiri.

Au urmat 7 meciuri în Liga 1 în care Chirilă a înregistrat 5 eșecuri și numai două remize. Academica Clinceni e ultima clasată în Liga 1, având doar 4 puncte acumulate în 16 etape.

Tot azi, Iulian Stoica, președintele celor de la Academica Clinceni, a confirmat pentru GSP.ro că 6 jucători ai ilfovenilor și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract și pentru a-și recupera banii. De asemenea, „lanterna roșie” se pregătește să intre în insolvență.

Tot ce trebuie să știi înaintea meciului CSU Craiova - FCSB

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.