Liga 1

Dezvăluiri din vestiarul FCSB » Antrenorul cerut de jucători, după plecarea lui Edi Iordănescu: „Toți, la unison!”

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, spune că Toni Petrea (46 de ani) a fost favoritul fotbaliștilor pentru postul de antrenor, după plecarea lui Edi Iordănescu (43 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 26 November 2021

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, spune că Toni Petrea (46 de ani) a fost favoritul fotbaliștilor pentru postul de antrenor, după plecarea lui Edi Iordănescu (43 de ani). 

Toni Petrea a câștigat respectul vestiarului de la FCSB în primul mandat, unul încheiat pe locul secund și cu un triumf în Cupa României. Mihai Stoica a dezvăluit reacția jucătorilor la auzul veștii că Gigi Becali îl vrea înapoi. 

Mihai Stoica: „Jucătorii îl respectă pe Toni Petrea”

„Am mers să discut cu Pintilii, erau mai multe nume pe listă. Toți, la unison, au zis: «Toni, Toni! Să vină Toni!». El era primul pe listă. Pe mine m-a bucurat asta. El e un tip foarte sobru, care nu trebuie să le spună jucătorilor să nu audă chicoteli la antrenamente. Ei îl respectă. 

Au fost, într-adevăr, și antrenori care nu au fost respectați, pe care jucătorii îi imitau. Eu am realizat că atunci când antrenorul se întoarce cu spatele în vestiar, iar jucătorii își dau coate, el e mâncat. La Toni nu s-a întâmplat niciodată, la alții da”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Toni Petrea, condiții puse în relația cu Gigi Becali

În primul meci de la reveniera lui Toni Petrea, FCSB s-a impus în fața celor de la FC Botoșani, scor 3-1. Deși moldovenii erau în avantaj la pauză, nicio schimbare nu a fost efectuată la pauză. Mihai Stoica spune că Gigi Becali i-a oferit mai multă libertate lui Petrea și că acesta este un exemplu clar. 

„Dacă erau aceleași condiții ca în mandatul trecut, la 0-1 cu Botoșani, credeți că erau sau nu schimbări la pauză? Există o înțelegere! Să vă spun despre ce e vorba. 

În vară, chiar dacă nu câștigasem campionatul, Gigi a înțeles că nu Toni Petrea a fost vinovat. A zis să vorbesc eu el. Toni a spus «nu mai pot acum, vreau să mă liniștesc». Au fost alte condiții puse de Toni acum, să aibă mai mare libertate. Gigi le-a acceptat”, a explicat managerul celor de la FCSB. 

VIDEO Cele mai interesante informații înainte de CSU Craiova - FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.