Liga 1

Trică și-a desființat jucătorii în direct: „Zburați la voi în țară, avioanele sunt pregătite! Cine nu dă 100% pleacă!”

Dinamo - FCU Craiova 0-0. Eugen Trică, antrenorul oltenilor, și-a pus la zid jucătorii. Mesajul e clar: „Dacă nu dați 100%, zburați!”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 noiembrie 2021

Dinamo - FCU Craiova 0-0. Eugen Trică, antrenorul oltenilor, și-a pus la zid jucătorii. Mesajul e clar: „Dacă nu dați 100%, zburați!”.

„Au fost ocazii de ambele părți, puteau să câștige și ei, dar și noi puteam pleca cu cele 3 puncte”, a început Trică discursul. Apoi, a veni tăvălugul.

„Ăsta nu e fotbalul pe care-l doresc eu la Craiova! Dacă au dat o jumătate de pasă de gol sau un gol, unii jucători cred că sunt cei mai buni din lume! Dacă nu se apucă să joace fotbal, o să plece ei! Avioanele sunt pregătite, să se ducă de unde au venit. Pleacă ei până să plec eu!”, a declarat Trică la Look+.

„Vorbim că facem presing, apoi Torje merge cu mingea la picior 40 de metri. Nu e posibil așa ceva! Cine nu dă 100% pentru această echipă pleacă!”, a mai spus Eugen Trică.

Dinamo - FCU Craiova. Eugen Trică, despre...

  • Sidibe: „Are impresia că e cel mai bun mijlocaș din țară după ce l-a lăudat Dan Petrescu! Să demonstreze! La mine, trebuie să bage capul în contre jucătorii. Dacă nu, zboară!”
  • atitudinea jucătorilor: „Suporterii au fost alături de noi, iar noi intrăm în teren 2/4. Vreau să văd la antrenamente că dai 100%, iar la meci 200%. Nu să intrăm pe teren cu fițe. Câțiva au dat, dar alții n-au dat nici măcar 30%. Atunci, du-te la tine în țară că ne păcălești! Am jucat și eu fotbal, dar dădeam totul pe teren!”
  • relația cu patronatul: „Peste mine nu se bagă nimeni, eu răspund de rezultate. Dacă trebuie, luăm alți jucători în iarnă! Mai sunt 4 etape și vreau să văd altceva. Noi ne-am făcut că jucăm fotbal cu Dinamo. Și dacă sunt aici jucători de 5 ani, pleacă în secunda 2!”

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - FCU Craiova

Dinamo și FCU Craiova, la retrogradare

Dinamo, în continuare penultima în Liga 1, rămâne fără victorie de 14 etape. Dincolo, FCU Craiova ocupă un loc de baraj, 13.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.