Liga 3

Ce moment! Fiul lui Alexandru Tudor i-a dat gol lui Dinamo în Liga 3: „N-are aere de superioritate”

Vlad Tudor, în stânga / Sursă foto: Gabriela Neacșu (Facebook@ FC Argeș Official)

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Vlad Tudor (18 ani), fiul fostului arbitru Alexandru Tudor, a înscris din nou în Liga 3. A făcut-o în poarta lui Dinamo II, în remiza spectaculoasă dintre satelitul câinilor” și cel al lui FC Argeș, 2-2, contând pentru etapa #14 din Seria 4. 

La două luni după ce înscria primul său gol la seniori, Vlad Tudor a recidivat, marcând în poarta lui Dinamo II. S-a întâmplat vineri, în Liga 3, într-un meci care a adus în prim plan câteva nume cunoscute în ambele tabere, printre care fiul lui „Brad Pitt”, dar și Cătălin Hîldan jr., nepotul „Unicului Căpitan”. 

Vlad Tudor, gol la un minut după ce a intrat în teren

Trimiși de Rednic la echipa a doua, Valentin Borcea și Geani Crețu au înscris pentru roș-albi în primele 20 de minute ale partidei, însă piteștenii au ieșit la rampă în repriza secundă. Introdus la pauză de către Constantin Schumacher, atacantul Vlad Tudor a înscris la doar un minut după intrarea în teren: șut plasat din interiorul careului, nicio șansă pentru goalkeeper-ul Oncescu

Tiberiu Coman, colegul lui Tudor din ofensivă, a restabilit egalitatea câteva minute mai târziu, argeșenii „răpindu-le” astfel victoria „câinilor”, în meciul disputat pe stadionul „Progresul Spartac” din Capitală.

Dinamo II - FC Argeș 2-2 (2-0)

Dinamo II: Denis Oncescu – Mario Zamfir, Alin Dudea, Deniz Giafer, Cătălin Hîldan, Claudiu Stan, Geani Crețu, Valentin Borcea, Ionuț Floarea, Mario Șutru, Andrei Spînu 
Rezerve: Alexandru Stoian – Andrei Stelea, Andrei Mitran, Flavius Vioiu, Dragoș Bănică, Vlăduț Stanciu
Antrenor: Sorin Colceag 

FC Argeș II: Bucur – Mălin, I.Oprescu, Aguță, Curescu (min.50 Tecuceanu) – Găleșeanu, Dinoci (min. 46 V.Tudor), Butoiu, Duminică (min.90 Bălașa) – G.Oprescu (min.46 Ciuciulete), Coman (min.82 Drugan)
Rezerve: Frumuzache, Miu, Tobias, Stoica 
Antrenor: Constantin Schumacher

În luna septembrie, GSP.ro a prezentat pe larg povestea fiului lui Alexandru Tudor. Acesta are doar 18 ani și e considerat unul dintre puștii de viitor din curtea lui FC Argeș

E un băiat care și-a văzut de treaba lui, care e preocupat de pregătire. Are un plus pe partea fizică pentru că mama lui, soția domnului Tudor, e antrenoare de atletism. Din punct de vedere tehnico-tactic, a avut o creștere însemnată, iar din aces motiv a și ajuns să joace la Liga 3. Cred că va ajunge să facă parte din lotul echipei mari.

Vlad a fost integrat de vestiar, chiar e o figură în cadrul grupei. E un băiat modest, are un comportament specific vârstei, n-are aere de superioritate, nu e diferit pentru că e băiatul cui e. 

- Robert Enache, antrenor FC Argeș U19

VIDEO Vlad, fiul lui „Brad Pitt” Tudor, vrea la prima echipă a lui FC Argeș: „Sper să prind măcar 10-15 minute”

>

Vezi și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.