Liga 1

Atacantul lui Becali, muștruluit după ultimul gest: „Face ce a învățat în cei 7 ani de-acasă. A fost și la națională un episod”

Cristi Dumitru (19 ani), atacantul împrumutat de FCSB la FC Argeș, a fost eliminat în meciul cu UTA, câștigat de piteșteni cu 1-0, din cauza comportamentului avut în afara terenului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 noiembrie 2021

Cristi Dumitru (19 ani), atacantul împrumutat de FCSB la FC Argeș, a fost eliminat în meciul cu UTA, câștigat de piteșteni cu 1-0, din cauza comportamentului avut în afara terenului. 

Cristi Dumitru a fost ținut pe banca de rezerve în meciul de la Arad. Antrenorii Prepeliță și Ianovschi l-au trimis la încălzire în repriza secundă, dar nu au mai putut să îl folosească. În minutul 75, în timp ce efectua alergări în spatele asistentului, Dumitru a protestat la o decizie. Ar fi folosit cuvinte grele, pentru că „centralul” Sorin Costreie i-a arătat direct cartonașul roșu. 

Cristi Dumitru, probleme de comportament la echipa națională

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a povestit un alt moment în care Cristi Dumitru a avut un comportament nepotrivit, în timpul unei acțiuni avute la naționala U19. 

„Face ce a învățat în cei 7 ani de acasă. E vorba de educație. Probabil are o frustrare că nu joacă. A fost și la lotul național o situație asemănătoare. 

La turneul de calificare U19 a avut un episod de genul ăsta, dar când a intrat a jucat bine. A fost un episod la antrenament, înaintea unuia dintre meciuri. I s-a atras atenția, a pierdut locul de titular, dar mi-a plăcut foarte mult că a jucat extraordinar de bine când a intrat. 

Își dă seama ce a făcut, că n-a procedat corect, și va juca bine dacă o să-l introducă la FC Argeș după suspendare, după ce va fi băgat puțin în ședință”, a spus Andrei Vochin, la Telekom Sport. 

Eu l-am promovat la Steaua, avea 17 ani, nu comenta pe atunci, se antrena foarte bine, are calități extraordinare. Probabil e supărat că nu a jucat titular, dar nu poți să te manifești așa. Ar trebui să învețe din aceste greșeli. Trebuie să fii profesionist ca să ajungi la un nivel ridicat.
- Nicolae Dică, fost antrenor FCSB

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.